CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Zamiana mapy ???
P-C P-K - Śro 28 Gru, 2005 22:07 CPLe to najlepsze mapy (poza sunny) grane na serwerze. A d2002 jest imo nieciekawy. kolejne awp_map.
Można zamienić ale w sumie to bym wywalił d2002 i nic nie dodawał.lnk - Śro 28 Gru, 2005 22:33 A zobacz na date ostatniego postu juz dawno wygasl topic sokół - Śro 28 Gru, 2005 23:00
P-C P-K napisał/a:
CPLe to najlepsze mapy (poza sunny) grane na serwerze. A d2002 jest imo nieciekawy. kolejne awp_map.
Można zamienić ale w sumie to bym wywalił d2002 i nic nie dodawał.
poco robisz smietnik na forum...proponuje zamknac tematMelepeta - Śro 28 Gru, 2005 23:49 Dobra niech no ja się wypowiem prosze NIC NIE ZMIENIAĆ wszystko jest w ajk najlepszym porządku i niech tak zostanie takie jest moje zdanie no możecei dorzucić pooldeja TYLKO CT NIE RASZUJE BO TERRO MUSI PODŁOZYC PAKE oLKa - Pią 30 Gru, 2005 13:46
lnk napisał/a:
Na NIE , to jest to samo co zwykle d2 tylko ze z ulepszeniami
to skoro tak, to moze: mona zamienic d2 zwykle na to z ulepszeniami d2 juz jest "przestarzale" psychic - Pią 30 Gru, 2005 15:52
oLKa napisał/a:
lnk napisał/a:
Na NIE , to jest to samo co zwykle d2 tylko ze z ulepszeniami
to skoro tak, to moze: mona zamienic d2 zwykle na to z ulepszeniami d2 juz jest "przestarzale"
nieeeeee
Jak mozna byloby d2 wyrzucic KankerNooB - Pon 30 Sty, 2006 13:34 to skoro tak, to moze: mona zamienic d2 zwykle na to z ulepszeniami d2 juz jest "przestarzale" [/quote]
omg
inf nuke d2 najbardziej grywalne mapy
NIESTETY TYLKO OD SWIETA MOZNA ZAGRAC
solid moze podczas glosowania beda 2 stare mapy ?
fajnie mod dziala ale na tym koniec jezeli chcemy grac stare mapy
to dlaczego nie gramy ? (nie co 15 mapa )
zaczyna sie glosowanie 4 mapy
1.nuke
2.sunny
3.vertigo
4.militia
oooooooooooooo jest nuke ale zaraz slysze "dawajcie militie i do terro "
jakas panna i 12 latek - spadlem z krzesla
zamiast tych smieszno-dzienych map daj AIM (zobaczymy jak bedzie-zamien 2 mapki).:Solid_Snake:. - Pon 30 Sty, 2006 14:47 Ja nie rozumiem. Przeciez jak najpierw jest nuke w vocie i nie zostanie przegłosowany, to po 10 minutach takiej militi wystarczy wpisac rockthevote, albo poczekać do konca i znow bedzie nuke w vocie i wtedy mozna go wybrac. Kiedys był MC i sie gralo tez mapy jak nuke dopiero po przegraniu iluśtam map. Nie zmienie tego, bo w kółko beda grane te 3-4 mapy, a dobre mapy aczkowliek mniej znane jak sunny pójdą w zapomnienie.Melepeta - Pon 30 Sty, 2006 14:53 Ja chce dawną bydzie oLKa - Pon 30 Sty, 2006 15:35 a prOpo - powie mi ktos jak to wszystko dziala... i po co to? Albo jak mozna zobaczyc jakie sa mozliwe nominacje i od czego zalezy jakie sa? to zbyt skąplikowane jak na mnie