CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
CS'owa twórczość. - A to mój "mroczny skill" :-))
psychic - Nie 04 Gru, 2005 17:05 aha dajcie mi jeszce ping kolo 20
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 17:10 nowik prosze zostan moim nauczycielem prosze nowik no plz zostaniesz no wez plz plz plz masz takiego pro skilllllaaa plzplzplzplzplz jestes ..... pro to co zostaniesz my master lnk - Nie 04 Gru, 2005 17:27
M!3LC4R napisał/a:
nowik prosze zostan moim nauczycielem prosze nowik no plz zostaniesz no wez plz plz plz masz takiego pro skilllllaaa plzplzplzplzplz jestes ..... pro to co zostaniesz my master
Pfffffff odezwal sie hajt skillor , M13lC@r moze ty nas bedziesz nauczal grac w kanter strajka
HeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHepsychic - Nie 04 Gru, 2005 17:29 Irys i po co zakladales taki topic... teraz kazdy z kazdym bedzie sie klucil kto ma lepszego skilla
zrobicie sobie turniej lub zagrajcie 1on1 i wtedy sie zobaczy nowik - Nie 04 Gru, 2005 18:12 heh... n/c i nic wiecej w sumie...i.S.b - Nie 04 Gru, 2005 18:20 hehehe, chlopaki pozbierali screeny z calego życia najs najs, teraz sie boje na bydzie wskoczyc kto mnie nauczy grac w cs?? widzisz mielcar, wybrechtali Cie ... moze wyskoczycie na spara z nami 5v5(neGative), wszystko sie wyjaśni... chetnych zapraszam na priv lnk - Nie 04 Gru, 2005 19:26 Irys z nami mieliscie grac Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 19:42 oj ink moze uda mi sie do kolesi i braciaka w te ferie pojechac do wawy to z checia cie ubije w pyszczek ... heh bedzie smiesznie nie tylko mi podpadles w ostatnim miesiacu jestes taki mlody a taki wyszczekany pfff a co do mojego posta to ja nowika lubie i mysle ze on to potraktowal jako dzolk wiec sie nie wpierdutusidney - Nie 04 Gru, 2005 19:47 niezle niezle mielcar pamietaj - przemoc, nie rozwiazanie!lnk - Nie 04 Gru, 2005 19:49 Czyzby grozba