To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na "Mr. enc to pleb"

sidney - ¦ro 07 Gru, 2005 14:11

mi sie czasami niechce po prostu pisac czesc albo jest jakas akcja i niemoge po prostu wiec wogole nierozumiem twojego oburzenia kubek
psychic - ¦ro 07 Gru, 2005 15:03

QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...
A może by¶ tak opowiedział jak mnie zlałe¶ na tej mapie co ?? ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywi¶cie witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałę¶ :/ albo że cie nie było przy kompie ). :E

blahaha :hahaha: jeszce takiej akcji nie bylo zeby taka akcja bylo o samo przywitanie..
qubek wyluzuj :wow: poprostu nie chcial sie przywitac i juz :rotfl:
a ty jakies wochy strzelasz haha.

QuBeK - ¦ro 07 Gru, 2005 15:53

Nie strzeliłem focha tylko enc zrobił z igly widły i mnie wqrzył swoim głupim postem :/
psychic - ¦ro 07 Gru, 2005 16:10

QuBeK napisał/a:
Nie strzeliłem focha tylko enc zrobił z igly widły i mnie wqrzył swoim głupim postem :/

popatrz na siebie.. to ty zrobiles z igly widly...za to ze sie nie przywital zaczales go wyzywac rotfl

sokół - ¦ro 07 Gru, 2005 16:30

QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...
A może by¶ tak opowiedział jak mnie zlałe¶ na tej mapie co ?? ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywi¶cie witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałę¶ :/ albo że cie nie było przy kompie ). :E

jakas inna orientacja seksualna :wstydni¶: ?:D zadrosny jeste¶?:D ahaha bK na maxa jak czytałem te twoje posty my¶lałem że jestem jedn± nog± w podstawówce :D ale wiesz co pociesze cie:D

minimum ban na miecha bo chłopak nie rozumie co zrobił :mrgreen: :mrgreen: :wstydni¶:

lnk - ¦ro 07 Gru, 2005 20:29

aHHAAHAHAHHAHA nie przywital sie ze mna na ffa ;( .Tak bardzo ci zalezy zeby na ffa sie z toba witali ??

Dla mnie ban na 5151261261261 lat ;)

Anonymous - ¦ro 07 Gru, 2005 20:35

normalnie padam :hahaha: :hahaha: :hahaha: kurcze chłpaki maj± trudny okres w swoim zwiazku :E :E dajcie sobie buzi i bedzie gitara
ciasteczkowy - ¦ro 07 Gru, 2005 21:00

hahaha nie no jakie jaja nie moge :hahaha: :hahaha: :hahaha:
nowik - ¦ro 07 Gru, 2005 21:08

sorra ale padlem.... :hahaha: niedlugo bedzie skarga ze ktos gral na nicku ktory mi sie nie podobal wiec go zwyzywalem :X :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ritarded l. - ¦ro 07 Gru, 2005 21:39

nowik napisał/a:
sorra ale padlem.... :hahaha: niedlugo bedzie skarga ze ktos gral na nicku ktory mi sie nie podobal wiec go zwyzywalem :X :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

amx_ban nowik :banan: