CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na "Mr. enc to pleb"
sidney - ¦ro 07 Gru, 2005 14:11 mi sie czasami niechce po prostu pisac czesc albo jest jakas akcja i niemoge po prostu wiec wogole nierozumiem twojego oburzenia kubekpsychic - ¦ro 07 Gru, 2005 15:03
QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...
A może by¶ tak opowiedział jak mnie zlałe¶ na tej mapie co ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywi¶cie witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałę¶ albo że cie nie było przy kompie ).
blahaha jeszce takiej akcji nie bylo zeby taka akcja bylo o samo przywitanie..
qubek wyluzuj poprostu nie chcial sie przywitac i juz
a ty jakies wochy strzelasz haha.QuBeK - ¦ro 07 Gru, 2005 15:53 Nie strzeliłem focha tylko enc zrobił z igly widły i mnie wqrzył swoim głupim postem psychic - ¦ro 07 Gru, 2005 16:10
QuBeK napisał/a:
Nie strzeliłem focha tylko enc zrobił z igly widły i mnie wqrzył swoim głupim postem
popatrz na siebie.. to ty zrobiles z igly widly...za to ze sie nie przywital zaczales go wyzywac rotflsokół - ¦ro 07 Gru, 2005 16:30
QuBeK napisał/a:
Ale ty jestes ...
A może by¶ tak opowiedział jak mnie zlałe¶ na tej mapie co ?
Wchodze na serwer gram sobie troche a tu wchodzi pan enc ... i co ? Oczywi¶cie witam sie ... a ten nic , witam sie jeszcze kilka razy i nadal nic a ten w miedzy czasie gada sobie z ludzmi i do mnie ani be ani me i z tad nick ( i nie oszukuj że nie widziałę¶ albo że cie nie było przy kompie ).
jakas inna orientacja seksualna ?:D zadrosny jeste¶?:D ahaha bK na maxa jak czytałem te twoje posty my¶lałem że jestem jedn± nog± w podstawówce ale wiesz co pociesze cie:D
minimum ban na miecha bo chłopak nie rozumie co zrobił lnk - ¦ro 07 Gru, 2005 20:29 aHHAAHAHAHHAHA nie przywital sie ze mna na ffa .Tak bardzo ci zalezy zeby na ffa sie z toba witali
Dla mnie ban na 5151261261261 lat Anonymous - ¦ro 07 Gru, 2005 20:35 normalnie padam kurcze chłpaki maj± trudny okres w swoim zwiazku dajcie sobie buzi i bedzie gitaraciasteczkowy - ¦ro 07 Gru, 2005 21:00 hahaha nie no jakie jaja nie moge nowik - ¦ro 07 Gru, 2005 21:08 sorra ale padlem.... niedlugo bedzie skarga ze ktos gral na nicku ktory mi sie nie podobal wiec go zwyzywalem :X ritarded l. - ¦ro 07 Gru, 2005 21:39
nowik napisał/a:
sorra ale padlem.... niedlugo bedzie skarga ze ktos gral na nicku ktory mi sie nie podobal wiec go zwyzywalem :X