To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na gracza dako

Anonymous - Pon 12 Gru, 2005 15:30

juz wiem bo rozmawialem z dakiem :P tamtego posta skasowalem :faja:
D4KO - Wto 13 Gru, 2005 02:23
Temat postu: o_O WielKie WioOo D4KO o_O
Hmm slyszalem Ze Ziomek o NIkcu moim gral jakies 3dni temU / i narozrabiał / MIelcar mi pisal na gg ( akuratk gralem ... ) . AlE taK MOj nick jesT D4KO + mam inne steam_ID :] . RosO i MIelcarem maja racje to nie ja gralem wtedy w nocy " RoSo jeg elsker deg " ha det Bra
_rOsO_ - Wto 13 Gru, 2005 10:29
Temat postu: Re: o_O WielKie WioOo D4KO o_O
D4KO napisał/a:
Hmm slyszalem Ze Ziomek o NIkcu moim gral jakies 3dni temU / i narozrabiał / MIelcar mi pisal na gg ( akuratk gralem ... ) . AlE taK MOj nick jesT D4KO + mam inne steam_ID :] . RosO i MIelcarem maja racje to nie ja gralem wtedy w nocy " RoSo jeg elsker deg " ha det Bra

a mój nick się pisze tak: rOsO :P więc nie wiem z kim gadasz D4KO :)

Ban & close proponuje

olo84 - Wto 13 Gru, 2005 12:33
Temat postu: Re: skarga na gracza dako
BABCIA napisał/a:
dziś między godziną 3 a 4 rano gracz
"daKo" 1335 STEAM_0:0:191353 zachowywał się jak nie należy to znaczy raszował pomimo wielu upomnień ale szczyt jego głupoty zobaczymy tu
http://img525.imageshack....chowek010if.jpg
i tak przez cały czas głupawe teksty proponowałbym wyciągnąć konsekwencje takiego zachowania

BABCIA napisał/a:
dziś między godziną 3 a 4 rano gracz
"daKo" 1335 STEAM_0:0:895489 zachowywał się jak nie należy to znaczy raszował pomimo wielu upomnień ale szczyt jego głupoty zobaczymy tu
http://img525.imageshack....chowek010if.jpg
i tak przez cały czas głupawe teksty proponowałbym wyciągnąć konsekwencje takiego zachowania

babcia rób screena z steam id bo to co napisałes jest bardzo łatwe do zmienienia a co do bana to zbanować 1335 STEAM_0:0:191353 chyba że właściciel sie przyzna i przeprosi ....

.:Solid_Snake:. - Wto 13 Gru, 2005 13:29

STEAM_0:0:191353 banned.