To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - SUPER MYCHA do GRY !

nappy - Pon 02 Sty, 2006 10:18

DzejmsBlond napisał/a:
(...) A jak ładnie zmienia kolorki podświetlenia gdy zmieniamy rozdzielczość. (...)

:hahaha: :hahaha: Biore ją! Gdzie to można kupić?! PFF! Ie 3.0 to syf, nie zmienia kolorków :hahaha: :hahaha: i skill wzrośnie :D :D:D:D:D:D

Dzejms - Pon 02 Sty, 2006 11:50

nappy napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
(...) A jak ładnie zmienia kolorki podświetlenia gdy zmieniamy rozdzielczość. (...)

:hahaha: :hahaha: Biore ją! Gdzie to można kupić?! PFF! Ie 3.0 to syf, nie zmienia kolorków :hahaha: :hahaha: i skill wzrośnie :D :D:D:D:D:D

Mało tego!!!
Zmieniając kolorki - zmieniasz rozdzielczość, co AWP-iarzom się przyda, gdyż zmieniając jednym kliknięciem (specjalny klawisz na środku) rożdzielczość z 800dpi na 1000dpi, zmienia się sensitivyty. Bajer !!
Aha! I już są nowsze modele! MX-y do muzeum! :E

_rOsO_ - Pon 02 Sty, 2006 13:31

Łee tam moja G5 to wypas :)

Z lewej strony mam skale 3 paseczków i jednego ludzika :) najnizszy pasek ustawiłem sobie 400 dpi Środkowy 1000 dpi i najwyzszy 2000 dpi. Rozdzielka zmienia się płynnie i pięknie klinkieciem przycisków + lub - wyżej lub niżej przy rolce. Ba sama rolka ma w sobie aż trzy klikniecia :wow: Środek w prawo i w lewo. Jedyne ale to jeden przycisk z boku ;/ ale cóż już się przyzwyczaiłem. Co to obciążników to nie mam żadnego ( sam pojemnik mam w myszy ) gdyż jak dla mnie jest odpowiednio wyważona bez dodatków.

Dzejms - Pon 02 Sty, 2006 13:37

_rOsO_ napisał/a:
Łee tam moja G5 to wypas :)

Ale za ten wypas ja kupiłbym X-710-tek dla mojej całej rodziny i jeszcze na małego STEELPADA QCK zostanie. :banan:

_rOsO_ - Pon 02 Sty, 2006 14:44

No cóż, tutaj rzeczywiscie masz rację, jednak gadżet to gadżet :)