CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - to jest FURA a nie jakies tam padła !!
ciasteczkowy - Nie 25 Gru, 2005 19:54 A to moja taczka jeździłem nią ponad 2 lata teraz mam nowe clio
sidney - Nie 25 Gru, 2005 20:25 ja tez wole mclarena po prostu nielubie tego stylu wole db9 m6 czy tez 911 niz supry i inne stuningowane fury z nitro i wogole wole oryginalne samochody, a nie ztuningowanei.S.b - Nie 25 Gru, 2005 20:42 spoko, "jeden woli matke, drugi córke", kazdy ma swoje zdanie ... ale wyobraz sobie sidney, podjezdzasz db9,911, czy Mclarenem na skrzyzowanie, obok Ciebie siedzi jakas fajna laska ... jestes dumny ze masz super cacko ... a tu podjezdzam ja, taką Suprą kameleonie(ona nie jest przesadnie stuningowana, tylko delikatnie jak cos), obok mnie rowniez jakas fajna laska ... czerwone swiato ... po chwili zolte i zielone ... i wiesz co sie dzieje Ty i Twoja panna wąchacie moje spaliny z paliwa lotniczego, moja laska sie cieszy, a Twoja slucha gloopiego tlumaczenia "a niech sobie jedzie, mi na tym nie zalezy"
nowik - Nie 25 Gru, 2005 20:50 a Irys ja w momencie kiedy wskakuje zielone wrzucam wsteczny i robie odwrot i tym samym pokazuje ze mam takie cos w dupie pozatym sorry ale jezeli ona leci na samochod to ja podziekuje i.S.b - Nie 25 Gru, 2005 20:56 hehe, nowik, to bys sie popisal pojechal w druga strone lol
P.S: a wziales pod uwage 16-sto letni kierowco, ze z tylu moglby ktos stac i bys sobie delikatnie lakierek przyrysowal?? mówisz że miałbyś w dupie a tak na serio bys nie miał,bo by Cię w głębi bolało że przegrałes...a klijentka nie leci na samochód tylko na kierowce który sobie radzi z takimi cieniasami jak TY (bez obrazy oczywiscie) ... co z tego ze by Cie bylo stac na taki samochod, jakbys wogole nie potrafil wykorzystac nawet 50% jego mocy?? Kobietom to sie nie podoba,wiesz ( pamietaj, badz dla kobiety tygrysem(nie tylko w lozku-> lecz wszedzie )Anonymous - Nie 25 Gru, 2005 21:09 ja tez nie chcialbym np zeby moja super szmulka w super szybciutkim autku dusila sie spalinami wiec ja jak bym mial tyle kasiorki preferowalbym moj prywatny odrzutowiec
bezpiecznie nad ziemia bez tych wszystkich spalin i zadrapan lakieru szybciutenko z miejsca a do miejsca b nowik - Nie 25 Gru, 2005 21:14 Irys chodzmi mi o to ze jezeli ona siedzi obok tylko dlatego ze mam taki samochod i takie tam to ja dziekuje ale mam ja gdzies i zawracam ja odwiesc do domu :D:D tam moze sie scigac dowoli a ja kupie sobie malucha i.S.b - Nie 25 Gru, 2005 21:18 mały bandzior RooX sidney - Nie 25 Gru, 2005 21:57 wiesz irys mnie nierajcuja wyscigi spod swiatel wiec pewnie bym olal to ze siedzisz obok w suprze i po prostu bym sie z toba niescigal preferuje dynamiczna, ale bezpieczna jazde a nie 150 po miescie zeby pokazac lasce ze moj samochod to potrafi od takiego pokazywania sa niemieckie autobany z reszta pokazywanie umiejetnosci to niejest wciskanie gazu do dechy wiec wyscigi spod swiatel sa bez sensu i niepokazuja tego co umiesz i.S.b - Nie 25 Gru, 2005 22:24 hehe, hmm wiesz,preferuje KAZDY rodzaj wyscigu, nie tylko spod swiatel, (bo gazu dodac to i małpa potrafi jak jej sie pokaze jak) mozemy jechac na zamkniety tor zeby sie sprawic, pokazesz co potrafisz,a jak sie boisz na torze swoim samochodem, to zapraszam na gokarty ... to jak, pokazujemy co umiemy? jak cos to priv