CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - zmiana stref
ritarded l. - Nie 08 Sty, 2006 17:47
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Zmainy strefy d2 spowoduje, ze CT bedą biec szybko az do strefy raszu, co skończy się tym, że bedą cieli T biegnące na długo, a to jest niedopuszczalne. Pozatym wystarczy, zeby jeden CT przeczekał az terro zaraszuje galerie, wpada za nimi i jesień średniowiecza im z pleców robi.
wtedy juz od dawna paka pyka i tero gale obstawia.
a ct biegnacych srodkiem latwo zdjac z awp ze srodka albo granatami w drodze na dlugaolo84 - Nie 08 Sty, 2006 17:55 mhm a może rasz środkiem po 30 sec?? wiem że to kontrowersyjne i trudne do opanowania ale może......
zresztą chyba za dużo komplikacji strefa tu albo tam i wszysko jasne
ale z tą strefą proponowaną przez vortexa będzie możliwy rasz środkiem
a samą strefe bym zakończył na podeście aby nikt nie raszował jak T biegnie dopiero na długą a jak ktoś zacznie strzelać z podestu na środku wtedy niech to zostanie uznane za rasza
dużo kontrowersyjnych sytuacji może coś takiego wywołać i w późniejszym czasie problemów
ale ogólnie jestem za zmianą stref na d2Vegeta - Pon 09 Sty, 2006 01:07 hmmm a po co wogole zmieniac strefy najlepiej je zlikwidowac i zrobic ffa bo takie glupie zmiany do tego prowadza... ct bedzie prawie wszedzie wiec terro tylko na respie bedzie bezpieczne nigdzie indziej... nie dosc ze ct juz ma przewage to jeszcze ja powiekszycritarded l. - Pon 09 Sty, 2006 16:58 na d2 ct w 95% ma w pupęakira - Pon 09 Sty, 2006 17:15 niestety vorek d2 ma to do siebie ze jest mapa nierowna ze strefami czy bez (no chociaz jakby cale ct sie rzucilo od razu do przodu na terro to moze mieliby szanse ) :S Yelonek - Pon 09 Sty, 2006 17:54 raczej na nie... te mi odpowiadająbbl` - Pon 09 Sty, 2006 17:55 No ttroszke d2 mozna zmienicROSOMAK - Pon 09 Sty, 2006 18:06 Witam !
Moja skromna osoba postanowila i w tej kwesti zabrac glos i co ona mowi a mowi iz z tym d2 nie nie jest az tak glupi pomysl i mozna by bylo zmienic ta strefe z gala.Sumujac: nie jestem na nie a co za tym idzie na tak co do kwesti d2 i gali z nim zwiazanej PozdrowkaBORSUK - Pią 27 Sty, 2006 16:03 No to i ja pozwole sobie zabrac głos.
Uważam że jeśli chodzi o D2 i Inferno to jestem na TAK a reszta może pozostać.BABCIA - Nie 29 Sty, 2006 14:49 stanowczo za zmianą stref w dust 2000