CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Forum i Strona - Informacje, prośby, skargi - Sygnatura www.cs.telsten.com.
.:Solid_Snake:. - Nie 15 Sty, 2006 22:29
VorteX^^ napisał/a:
siatkarz napisał/a:
zniewaga?? vorek wrzuc na luz...
slucham? :o
To, że kpisz sobie jawnie. Nikt nie powiedział, że sygi są obowiązkowe, a doczepiłem się do Ciebie, bo zaczołeś szydzić w temacie, zamiast siedzieć cicho, jeśli za sig zabrać sie nie chcesz.
Nappy... piszesz ze jest kodowana. Pisałem na gg w sprawie strony, co trzeba poprawić i nawet nie odpowiedziałeś, nie mowiac o tym, ze o poinformowaniu, ze jest kodowana to chyba zapomniałeś. Łatka łatką, ale miałeś aplet podpiąć, co mówiłeś tydzień temu "zrobie jutro".siatkarz - Nie 15 Sty, 2006 22:30 takie odpalanie pierdul z paita to przesada lekka moim zdaniem tak samo z ta kasa... powiedziane jest ze kasa nikogo doniczego nie zobowiazuje i nie jest powodem udzielania przywilejow...nappy - Nie 15 Sty, 2006 22:34 Solid, za przeproszeniem, z dupy ci ten aplet wyciągne czy jak? A co do strony, to czemu miała być zmieniana ? :o.:Solid_Snake:. - Nie 15 Sty, 2006 22:36
nappy napisał/a:
Solid, za przeproszeniem, z ***cenzura*** ci ten aplet wyciągne czy jak? A co do strony, to czemu miała być zmieniana ? :o
M.in dlatego ze statystk nie prowadzimy to raz, dwa ze menu musi być inne, zresztą napisałem Ci na gg.
A aplet dostałeś od DUCH'a i teraz tu na publiku nie pisz "za przeproszeniem z du.py Ci wyciagne" bo mogles o tym mi napisać jak o tym gadalismy, a nie "jutro zrobie" tydzien leci, a teraz taki tekst.domaz - Nie 15 Sty, 2006 22:37
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Łatka łatką, ale miałeś naplet podpiąć.
uu dobra juz wiem czemu cie dzis nap nie bylo i mowiles ze sie dziwnie czujesz nowik - Nie 15 Sty, 2006 22:38 strona miala byc zmieniana bo nie wszystkim dziala to menu latajace --.--.:Solid_Snake:. - Nie 15 Sty, 2006 22:38
domaz napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Łatka łatką, ale miałeś naplet podpiąć.
uu dobra juz wiem czemu cie dzis nap nie bylo i mowiles ze sie dziwnie czujesz
Pisze aplet :> Głodnemu chleb na myśli? ritarded l. - Nie 15 Sty, 2006 22:40 1- nie doczepilem sie do tematu poniewaz uwazam ze jest to sluszna inicjatywa, doczepilem sie ze ty sie doczepiles ze nie zrobilem siga.
2- wplata nie pokazuje nic, oprocz tego ze rowniez sie serwerem zajmuje
3- chciales sig z pomyslem to maszsiatkarz - Pon 16 Sty, 2006 12:00 dobra wreszcie troszke wolnego instaluje PS'a i bede sie bawil wyniki zaprezentuje:)bbl` - Pon 16 Sty, 2006 19:14 Solid jak zrobie z kompem (bo tam mam photoshopa) zrobie cos napewno