CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Narodziny nowej bydzi.
.:Solid_Snake:. - Sob 21 Sty, 2006 22:05 Foto hdd dodane. Myślę, że już osiągnoł wystarczającą temperaturę po przyniesieniu go z tego mrozu, że można go pakować do kompa.nappy - Sob 21 Sty, 2006 22:25 JEEE! Bydzia będzie u Solida w domku, na neo 256
W poniedziałek nareszcie wraca SiD - Sob 21 Sty, 2006 22:27 noo w końcu ale zapewne i tak sobie nie pogram bo neo ostatniu funduje mi spora dawke loss na kazdym serwie psychic - Sob 21 Sty, 2006 22:29
SiD napisał/a:
noo w końcu ale zapewne i tak sobie nie pogram bo neo ostatniu funduje mi spora dawke loss na kazdym serwie
jak ja bym chcial miec takie lacze jak neo.. nawet z lossem
powodzienia w montowaniu SiD - Sob 21 Sty, 2006 22:33 taaa ale nie z losem 30-40 bo wetedy nie widać jak kolesie do ciebie strzelaja.:Solid_Snake:. - Sob 21 Sty, 2006 22:36 O FACK! JAK SIE PRZESTRASZYŁEM!!!
Ten dysk od babci to normalnie wył. Tak jakby igła rysowała talerz I się przyzwyczaiłem. Podłączam tego samsunga, właczam i NIC!!! KOMP NIE DZIAŁA! :O
PRAWIE ZAWAŁU DOSTAŁEM!!!! Pikawa na maxa...
Patrze, monitor wyswietla obraz 0_o, dysk znaleziony bez problemu, wszystko ok 0_o
Tego kompa W OGOLE NIE SŁYCHAC mimo, że normalnie działa, a wszystkie wentylatory się kręcą! SZOK!
Dodałem foto złożonego kompa.
Pozdropsychic - Sob 21 Sty, 2006 22:36
SiD napisał/a:
taaa ale nie z losem 30-40 bo wetedy nie widać jak kolesie do ciebie strzelaja
tobie to minie a ja moge tylko w nocy po 12 grac
w dzien to mnie z serva wurzuca
[ Dodano: Sob 21 Sty, 2006 22:37 ]
.:Solid_Snake:. napisał/a:
O FACK! JAK SIE PRZESTRASZYŁEM!!!
Ten dysk od babci to normalnie wył. Tak jakby igła rysowała talerz I się przyzwyczaiłem. Podłączam tego samsunga, właczam i NIC!!! KOMP NIE DZIAŁA! :O
PRAWIE ZAWAŁU DOSTAŁEM!!!! Pikawa na maxa...
Patrze, monitor wyswietla obraz 0_o, dysk znaleziony bez problemu, wszystko ok 0_o
Tego kompa W OGOLE NIE SŁYCHAC mimo, że normalnie działa, a wszystkie wentylatory się kręcą! SZOK!
Dodałem foto złożonego kompa.
Pozdro
solid jedziesz jedziesz nappy - Sob 21 Sty, 2006 22:38 gj solid .:Solid_Snake:. - Sob 21 Sty, 2006 22:41 ŁINDOŁS łyknoł hdd bez problemu. Jak się uruchomi windows to zapodaje prime i superPi aby sprawdzić stabilność. Potem puszcze jakiegoś Mark'a, ale napewno nie 3dMark'a ;D.
Jak bedzie ok, to lecę z linuchem._rOsO_ - Sob 21 Sty, 2006 23:32 ech.... jakież to podniecające, takie oczekiwanie
Ciekawe jak to będzie grać na nowej Bydzi, czy mój hajk skill dalej będzie tak niesamowicie kosmiczny
pozdrawiam moich fanóf
P.S Solid sprawdź czy wiatraczki sie kręcą w dobrą strone i czy nie za szybko, żeby komp nie latał pod sufitem w serwerowni telstenu