CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Którą mapę wyrzucić z ML?
Rider - Sob 04 Lut, 2006 13:49 Ja osobście wyrzucił bym de_chateau bbl` - Sob 04 Lut, 2006 16:40 Ja wogole nie widzialem zeby byla grana mapa de_cheateu .
Chociaz jest w MC nikt jej nie wybiera Dzejms - Sob 04 Lut, 2006 17:43 Ja z tych map zostawiłbym italy i ew. piranesi. Myślę, że dopiero wtedy odczulibyśmy zalety nowego pluginu. W tej chwili za dużo jest tzw. "shitowych" map. Przez to czasami podczas amx_vota mamy do wyboru cztery z w/w i to niektórych z nas (głównie adminów) doprowadza do szału poprzez niemoc zmiany mapy. T0t4l - Pon 13 Lut, 2006 21:58 Temat postu: Którą mapę wyrzucić z ML?de_chateau kiciper - Pon 13 Lut, 2006 22:46 de_vertigo
a wogole sa takie mapy na serw????
nio czasami italy i militaiiaiaiaiai ... .. mARV - Czw 27 Lip, 2006 11:13 Temat postu: NIE jak zwykleZapraszam tych co "kochaja" Italy i militię do ct jak będę grał w terro. Obydwie mapy n/c [/quote]WEGier - Czw 27 Lip, 2006 11:31 Temat postu: Re: NIE jak zwykle
mARV napisał/a:
Zapraszam tych co "kochaja" Italy i militię do ct jak będę grał w terro. Obydwie mapy n/c
[/quote]
uno - ja lubie italke, militie i inne wynalazki
due - ZAWSZE gram w CeTekach i nie płacze - nawet jak dostajemy do zera - to tylko gra, a bezsilność wymusza logiczne myśleni (nie u wszystkich ale przeważnie) i zmusza do kombinowaniaDzejms - Czw 27 Lip, 2006 13:45 Temat postu: Re: NIE jak zwykle
WEGier napisał/a:
uno - ja lubie italke, militie i inne wynalazki
due - ZAWSZE gram w CeTekach i nie płacze - nawet jak dostajemy do zera - to tylko gra, a bezsilność wymusza logiczne myśleni (nie u wszystkich ale przeważnie) i zmusza do kombinowania
Ale jak ktoś gra tak jak ja ok. 2 godzin dziennie, trafi na italkę grając w CT i jescze dostaje baty do zera, to i myśleć już się raczej nie chce, a tym bardziej logicznie... Moras - Czw 27 Lip, 2006 15:58
nie taka Italka straszna dla CT w0mbat - Czw 27 Lip, 2006 16:16 odczepic sie od italki bo pogryze