CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - melepeta
.:Solid_Snake:. - Wto 31 Sty, 2006 13:59
VorteX^^ napisał/a:
wątpię w ewolucję.
PS - jak zostaje kilka-kilkanascie sekund do konca mapy to mozna raszowac gdzie sie chce :>
Nie wolno.nappy - Wto 31 Sty, 2006 15:02 omg, melepet był _NA_MOŚCIE_ (jak sam pisze) a strefy wygladaja tak:
więc?
Nie złamał regulaminu...
a co do samooceny i tekstu, że jest najbardziej lajtowym adminem... to wyjdź człowieku :o Przecież nie powiedział, że jest najlepszym, najfajniejszym... stwierdził fakt - bardzo żadko widze, jak daje komuś slaya/kicka, najczęściej poslapuje (albo da slaya). A kick u niego to ostateczność.
imho ban olo do końca lutego (za zamieszanie które zrobił).olo84 - Wto 31 Sty, 2006 15:26 SS przeczytaj cały topic is prawdź logi bo widze że sprawdziłeś końcówke a 3 osba sie wieczoerm powinna wypowiedzieć
jak możesz prześlij mi na maila logi od godziny 0 00 do 3 15 wytne odpowiednie rzeczy i wyjdzie jaki panował klimat i co admi mówili i jak sie zachowywali i jak gracze reagowali na ich zachowanie
kogo mam znaleźć 4 osoby były przy zajściu masz logi reszta nie widzałą rasza więc co mi da opinia kolejnej osoby?? w lagach jest 4 co byłą koło mostu nika nie pamięta ona jeszcze byłą przy zajściu z pompy ją zabiłem
moge poprosić kumpla co też grał aby sie wypowiedział ale wypowie sie o ogołnych zachowaniu adma a nie o tym zajściu
napisałem kumpel co siedział obok masz nick name(welder/ciubaka) wiec sie nei dziw żę z tego samego ip co mamy od 2 providerów brać neta???
a strefy znam mela wbiegł do domku za strefe
teraz też to samo ip z uczelni pisze
nappy byłeś tam??
welder jest niewarygodny a Ty wogóle Cie tam nie było więc po co piszesz??
strefy znam a mela był już tam za czerwoną strefą
Cytat:
dostałes pare slapów bo slaya niechciało mi się dawać
tak jak pisze zal
prosze o logi i wszystko będzie jasne czy sklapowałczy kickował i co mówił co ja mówiłem kto jak zginął bo bez wklejenia logów widze sie nie obejdze
mela zal w logach jest prawda
dostene perma za bluzganie bo przesadziłęm ale Ty mela suchy nie wyjdzieszwelder666 - Wto 31 Sty, 2006 15:27 co ma reprezentowac ten screen?? koles biegnie po moscie i co??? wklej screena w momencie kiedy do mnie strzelal to zobaczysz gdzie stal. osmieszacie sie naprawdeciasteczkowy - Wto 31 Sty, 2006 15:38 welder hahahah pomyśl co oznacza ten scrin hahahhahaale się uśmiałemwelder666 - Wto 31 Sty, 2006 15:42 co oznacza ten screen to wiem ale jaki on ma zwiazek z tym gdzie bym melepeta??
obrazek strefy rasza i podpis w stylu ze melepeta byl na moscie----to dopiero powinno cie rozsmieszycciasteczkowy - Wto 31 Sty, 2006 15:53 to zrób skrina gdzie był melepeta i wklej go dopiero wtedy do tego odniesie się ww admin
bo narazie to nie wiadomo o co chodzi olo84 - Wto 31 Sty, 2006 15:58 ja ^%* jak chcesz to moge zrobić rekonstrukcje wydarzeń i nawet demoko nagrać ale to będzie tylko rekonstrukcja
mela zraszował screena nie ma moge zrobić innego gdzie będzie pokazane gdzie stał ale co to da?
ciastek jak nie wiesz o co chodzi to przeczytaj cały temat może dojdziesz a nie spamujeszMelepeta - Wto 31 Sty, 2006 16:31 Niechce mi się tłumaczyć już się dośc spisałem mówisz, że powiesz znajomym co grali acha no to fajnie naprawde oni napewno będa po mojej stronie, a pozatym ja tez mam 2 świadków jakie badziewo odwalaliscie ... ale niebęde ich prosił bo to co miałem powiedzieć już powiedziałem... olo84 - Wto 31 Sty, 2006 16:43 no to dawaj tych świadków i co powiedzą? że nie widzieli zajścia bo ich tam nie było lol
niech powiedzą jaki klimat panował na servie
w logach jest jak sie wyzywałeś tak więc świadka daj może też bezie miał tak radosną twórczość jak ty
chętnie porównam sobie to co napisałęś na forum z tym co jest w logu