To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - A wiec co dalej ze zmianą mapy?

_rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:09

Leci mapcykl w kolejności, różnica polega na tym że w 2005 mozemy robić mixmapcykl.

Co do władzy to dopiero po 0:00 Vote na mapy jakie chcemy, z tym, że kto grał kiedykolwiek ze mną po 0:00 widział, że zawsze pytam jakie mapy chcecie i daje kilka do wyboru. Także co do tej władzy się nie zgadzam :P Dzejms :faja:
( widzicie all ?? mamy różnice zdań ale można kulturalnie sie nie zgadzać :) Prawda Janusz ?? ).

VOTE 1 !! !!!!!!!! :papryczka:
Pokażmy ilu nas jest :P

P.S Chociaż kilka opcji z 2005 mi się podoba, jednak ....... nie powiem jakie !!

Więc na 1 głosujemy bo tego wszyscy chcemy !!

Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 14:21

Nie słuchajcie tego zatwardziałego górala. On nawet kłamie, że jest z Wa-wy. :hahaha:
Kłamca lustracyjny!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

_rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:42

<lol> to co już sobie 3 miechy poza Stolicą pomieszkać nie Wolno ?? Zmieniam dane w Profilu :P Dajcie mi 3 sekundy :rotfl:

GŁOSUJEMY NA 1, zobaczcie nasi wrogowie siegają już po brudy z naszych prywatnych teczek :rotfl:

P.S 14:10
:papryczka: Głosujemy
:banan: bo
:marchew: tak
:ogorek: CHCEMY !!

KankerNooB - Wto 07 Lut, 2006 14:46

zdecydowanie nr 1
+ vot dla adminow

Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 14:56

KankerNooB napisał/a:
zdecydowanie nr 1
+ vot dla adminow

Ej! To przecież "logiczne" (PPP). Jeśli 1 to admini (no oczywiście tylko ci co zasłużyli sobie ciężką pracą - tak jak ja) mają vota.

Uwaga!
Jeśli ktoś głosował na 1 i stwierdził, że jednak chciałby zmienić głos na ten właściwy czyli 3, to niech napisze prośbę do H@ o zmianę głosu na 3. :D

_rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:59

Uwaga jeśli ktoś zagłosował na 3 ( jak wiem przypadkiem ), może poprosić Solida o zmiane swojego głosu na 1 ( czyli na wybór, jak najbardziej słuszny ).

Pamietacie Stara bydzie ?? Aż łza sie w oku kręci prawda ;( Ech... co za czasy :) I my razem, wspólnie mozemy je przywrócić !!

Do roboty Towarzysze !!

Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 15:11

_rOsO_ napisał/a:

Do roboty Towarzysze !!

No i jednak miałem rację !! W końcu się przyznał. O to mi chodziło w tym niewinnym dialogu. Po nitce do kłębka. Widzicie z kim my mamy tu do czynienia.
Z GRUPĄ TRZYMAJĄCĄ WŁADZĘ, która z nastaniem nowej Bydzi ją utraciła i przez Wasze nieświadome głosowanie na pierwszą opcję chce ją odzyskać. Nie dajmy się zwariować.
Gracze do dzieła. Idzie nowa IV RzeczpospoBydzia.
Głosujcie na 3 bo - patrz wyżej moje posty.

Dziekuję. Nie rozmawiam więcej z "Towarzyszami" :crazy:

_rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 15:17

Przecz z IV Kaczkospolitą !! Obywatele, zwyciestwo jest blisko !!
Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 15:46

_rOsO_ napisał/a:
Przecz z IV Kaczkospolitą !! Obywatele, zwyciestwo jest blisko !!

Własnie widzę. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

WEGier - Śro 08 Lut, 2006 15:20

zagłosuje ale potrzebuje informacji - w której opcji pozostanie, że można się wbijać na serw póki nie jest full 18/18 ?? Bo przedtem było na przykład 16/17 i lipa "kicked"