CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - A wiec co dalej ze zmianą mapy?
_rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:09 Leci mapcykl w kolejności, różnica polega na tym że w 2005 mozemy robić mixmapcykl.
Co do władzy to dopiero po 0:00 Vote na mapy jakie chcemy, z tym, że kto grał kiedykolwiek ze mną po 0:00 widział, że zawsze pytam jakie mapy chcecie i daje kilka do wyboru. Także co do tej władzy się nie zgadzam Dzejms
( widzicie all mamy różnice zdań ale można kulturalnie sie nie zgadzać Prawda Janusz ).
VOTE 1 !!!!!!!!
Pokażmy ilu nas jest
P.S Chociaż kilka opcji z 2005 mi się podoba, jednak ....... nie powiem jakie
Więc na 1 głosujemy bo tego wszyscy chcemy Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 14:21 Nie słuchajcie tego zatwardziałego górala. On nawet kłamie, że jest z Wa-wy.
Kłamca lustracyjny!! _rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:42 <lol> to co już sobie 3 miechy poza Stolicą pomieszkać nie Wolno Zmieniam dane w Profilu Dajcie mi 3 sekundy
GŁOSUJEMY NA 1, zobaczcie nasi wrogowie siegają już po brudy z naszych prywatnych teczek
P.S 14:10
Głosujemy
bo
tak
:ogorek: CHCEMY KankerNooB - Wto 07 Lut, 2006 14:46 zdecydowanie nr 1
+ vot dla adminowDzejms - Wto 07 Lut, 2006 14:56
KankerNooB napisał/a:
zdecydowanie nr 1
+ vot dla adminow
Ej! To przecież "logiczne" (PPP). Jeśli 1 to admini (no oczywiście tylko ci co zasłużyli sobie ciężką pracą - tak jak ja) mają vota.
Uwaga!
Jeśli ktoś głosował na 1 i stwierdził, że jednak chciałby zmienić głos na ten właściwy czyli 3, to niech napisze prośbę do H@ o zmianę głosu na 3. _rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 14:59 Uwaga jeśli ktoś zagłosował na 3 ( jak wiem przypadkiem ), może poprosić Solida o zmiane swojego głosu na 1 ( czyli na wybór, jak najbardziej słuszny ).
Pamietacie Stara bydzie Aż łza sie w oku kręci prawda Ech... co za czasy I my razem, wspólnie mozemy je przywrócić
Do roboty Towarzysze Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 15:11
_rOsO_ napisał/a:
Do roboty Towarzysze
No i jednak miałem rację W końcu się przyznał. O to mi chodziło w tym niewinnym dialogu. Po nitce do kłębka. Widzicie z kim my mamy tu do czynienia.
Z GRUPĄ TRZYMAJĄCĄ WŁADZĘ, która z nastaniem nowej Bydzi ją utraciła i przez Wasze nieświadome głosowanie na pierwszą opcję chce ją odzyskać. Nie dajmy się zwariować.
Gracze do dzieła. Idzie nowa IV RzeczpospoBydzia.
Głosujcie na 3 bo - patrz wyżej moje posty.
Dziekuję. Nie rozmawiam więcej z "Towarzyszami" _rOsO_ - Wto 07 Lut, 2006 15:17 Przecz z IV Kaczkospolitą Obywatele, zwyciestwo jest blisko Dzejms - Wto 07 Lut, 2006 15:46
_rOsO_ napisał/a:
Przecz z IV Kaczkospolitą Obywatele, zwyciestwo jest blisko
Własnie widzę. WEGier - Śro 08 Lut, 2006 15:20 zagłosuje ale potrzebuje informacji - w której opcji pozostanie, że można się wbijać na serw póki nie jest full 18/18 Bo przedtem było na przykład 16/17 i lipa "kicked"