CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o Admina// T0t4l
_rOsO_ - Pon 13 Lut, 2006 18:04 Temat postu: Re: Prozba o Admina//T0t4l
T0t4l napisał/a:
Wiem zaraszowałem Ale przeprosiłem raz mi sie zdarzyło
Pozdrawiam :ogorek: :
Nie no ogarnij się Raszerze jeden Po pierwsze zapoznaj sie ze strefami, no i do zobaczenia za 4 miesiace
Wiem, wiem nigdzie nie ma linka do strony ze strefami http://cs.bydgoszcz.pl/strefy/BABCIA - Pon 13 Lut, 2006 18:46 na nie ! ja gram bardzo dużo i gościa widziałem może raz, a jeżeli ktoś już stara się o adma to strefy powinien mieć w małym palcu, a nie stanowić zły przykład dla graczy. bo cóż oni se pomyślą admin raszuje to ja też mogę padaczka qBert - Pon 13 Lut, 2006 20:58 Uważam że zupełnie się nie nadaje... No i jeśli ja gram za krótko żeby dostać adma to co dopiero On.Vegeta - Wto 14 Lut, 2006 01:17 zdecydonanie nie a powod gosciu nie zna wogole zasad i przedewszystkim stref ..i do tego jeszcze ten jego okres probny.. albo sie admina dostaje albo nie... i wogole nikt cie na servie nie zna wiec narazie zapomnij ......:Solid_Snake:. - Wto 14 Lut, 2006 16:27 Prośba odrzucona.