CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - darmowy antyvirus
Sinecod - Pią 21 Wrz, 2007 14:13
Moras napisał/a:
przesiadlem sie z nortona na kasperskiego
zbawiony zostales Norton to taki syf ze az glowa boli... moze i wykrywa wirusy ale nieumie ich usuwac .. dobrze ze mialem pirata nortona bo bym chcial zwrot kasy .. bamc - Pią 21 Wrz, 2007 15:02 ja nie mam antywira a jak potrzebuje zeskanowac plik to scaner online kasperskiego i gra gitara Moras - Pią 21 Wrz, 2007 15:13
Sinecod napisał/a:
Moras napisał/a:
przesiadlem sie z nortona na kasperskiego
zbawiony zostales Norton to taki syf ze az glowa boli... moze i wykrywa wirusy ale nieumie ich usuwac .. dobrze ze mialem pirata nortona bo bym chcial zwrot kasy ..
przez 6 (?) lat znalazl mi moze 2 wirusy, z czego jeden byl mi wiadomy kiciper - Śro 03 Paź, 2007 19:51 a ma ktos moze klucz do najnowszego kasp???
kiciper@wp.pl oczywiscie w celach testowych
tak na rok testow Dciasteczkowy - Śro 03 Paź, 2007 21:13 obadaj pocztefoXx - Sob 03 Lis, 2007 18:55 Temat postu: Dobry, szybki, darmowy antywirusj.w.
Poszukuję takowego I żeby dużo ramu nie zjadał, wcześniej używałem AVS (Active Virus Shield), dobry, darmowy program, mało ramu jadł, ale przestali go aktualizować i wprowadzili McAfee, więc ściągnąłem, ale McAfee jest zbyt wolny i zjada niemiłosiernie dużo ramu (podliczając wszystkie procesy ~150MB). Także jak ktoś zna taki programik to proszę pisać qBert - Sob 03 Lis, 2007 18:59 podkleiłem do już istniejącego tematu z identycznym w sumie pytaniem...foXx - Sob 03 Lis, 2007 19:23 Ok, dzięki bercik. Albo może ma ktoś klucz (i udostępni, do testów ofc ) do któregoś z nowszych Kasperskich, to bym ściągnął wzr - Sob 03 Lis, 2007 19:27
Cytat:
a ma ktos moze klucz do najnowszego kasp???
kiciper@wp.pl oczywiscie w celach testowych
tak na rok testow D