CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jakie trunki Preferujecie ??
Anonymous - Czw 11 Maj, 2006 01:14 /tatra mocna/heineken/johny walker/bomba wisniowa/:Dpatterson - Czw 11 Maj, 2006 18:37 Brandy 83' rocznik z kolą , plasterkiem cytryny i 3 kostkami lodu. Oczywiście w odpowiednim kieliszku i odpowiednio podane.nappy - Czw 11 Maj, 2006 19:10 PATT TY ŻYJESZ!
patterson napisał/a:
Brandy 83' rocznik z kolą , plasterkiem cytryny i 3 kostkami lodu. Oczywiście w odpowiednim kieliszku i odpowiednio podane.
omg, burżuj ;dpatterson - Czw 11 Maj, 2006 19:12
nappy napisał/a:
PATT TY ŻYJESZ!
jeszcze jakoś, ale ledwo.ReKsIoPL - Pią 12 Maj, 2006 08:30
WEGier napisał/a:
Ja gustuję w Balsamie Pomorskim (z sokiem jabłkowym, cola lub sprite + cytryna)
Ostatnio cos sie pogorszyl . Albo byl zacieply a nie bylo czasu go shlodzic spieszylem sie do baru. WEGier - Pią 12 Maj, 2006 10:53
ReKsIoPL napisał/a:
WEGier napisał/a:
Ja gustuję w Balsamie Pomorskim (z sokiem jabłkowym, cola lub sprite + cytryna)
Ostatnio cos sie pogorszyl . Albo byl zacieply a nie bylo czasu go shlodzic spieszylem sie do baru.
może trafiłeś na gorszą butelke, mnie się jeszcze nie zdarzyło, a balsam mam codziennie (obok mleka - obowiązek ). Ostatnio się pojawił balsam kresowy z polmosu - może być, troche gorszy ale OK.potek - Sob 11 Sie, 2007 19:45 piwko to warka albo lech
z win gustuje w winie KOMANDOS Trel - Sob 11 Sie, 2007 21:39 potek archeolog : Dsiatkarz - Sob 11 Sie, 2007 21:59 piwo, piwo, piwo, vermouth'y (martini itp), piwo, wodka z redbulem, piwo, piwo, piwo no i jescze piwo Uczulony` - Sob 11 Sie, 2007 22:11 ostatnio to tyskie sie zepsulo i smakuje jak szampon wiec sie przezucilem na leszka zielonego, winko oczywiscie lesny dzbanek, soplica+cola+cytryna ewentualnie whiskacz+red bul