To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - unban me...

ritarded l. - Wto 21 Lut, 2006 14:17

h4x stfu, wyjdz
sidney - Wto 21 Lut, 2006 14:20

Cytat:
Jestem ciekaw jak wg Ciebie prowokowałem nickiem zAL + znaczki?

dobrze wiesz ze niechodzi mi tylko o ta sprawe, bo tutaj akurat nic takiego strasznego niema, ale o te inne prowokacje nickami typu "<3 admins" itp i za te nicki smrod sie za toba ciagnie i teraz dostales bana za takie byle cos

siatkarz - Wto 21 Lut, 2006 14:21

nie odbanowywac... ktory to juz raz dostales bana.... koles zero poprawy... dac prma i niech placze... zreszta spokojnie mozna 2 warny wlepic za avatara... moze to go cos nauczy :/ i nie wklepuj mi w lepetyne "czym on ci przeszkadza, avatar jak kazdy inny" otoz nie... i sam dobrze o tym wiesz...

"hAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhA h@h@h@h@h@h@h@h@h@h@. Jestes zalosny" - odpowiedz na twoim poziomie intelektualnym.

RSP!!

Vegeta - Wto 21 Lut, 2006 14:21

wyraznie h@ napisal perma mu dac i bedzie spokoj nie umie sie zachowac wchodzi z nikami normalnymi a po chwili je zmeinia tazke skoncz hax prosze bo to smutne sie robi
Melepeta - Wto 21 Lut, 2006 14:22

hax gdybym ja miał nick zal+ ja bym nie dostał nic..... ALE !! na ciebie je :crazy: st uczulenie i dlatego dostałes bana .... ..... rozumiesz :wstydniś:
crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:23

sidney napisał/a:
Cytat:
Jestem ciekaw jak wg Ciebie prowokowałem nickiem zAL + znaczki?

dobrze wiesz ze niechodzi mi tylko o ta sprawe, bo tutaj akurat nic takiego strasznego niema, ale o te inne prowokacje nickami typu "<3 admins" itp

No właśnie nic strasznego nie ma jak to sam napisałeś, więc to nie była żadna prowokacja, ale Irys jest przewrażliwiony.

yello - Wto 21 Lut, 2006 14:24

A teraz wszyscy razem buahahahahahahahahahahahahahah :rotfl:
Melepeta - Wto 21 Lut, 2006 14:24

hax ale ja nie powiedziałem że tu jest coś nie tak porostu popieram ich ... przestań walić w głupa i bądz normalny ...
sidney - Wto 21 Lut, 2006 14:27

widocznie hax wystarczylo takie małe cos zebys dostal bana. to byl twoj przyslowiowy gwóźdź do trumny
crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:29

Melepeta napisał/a:
hax ale ja nie powiedziałem że tu jest coś nie tak porostu popieram ich ... przestań walić w głupa i bądz normalny ...

Co? Melepeta, wszedłem na serwer z nickiem Zbigniew Borysewicz zobaczyłem, że gra SiD to sobie troche pożartowaliśmy, później SiD zmienił nick na Borys Zbigniewowicz, po zmianie mapy SiD chciał sobie ze mnie pognić i zmienił nick na }{4>< dostał też bana od kogoś, więc wszelkie przejawy znaczków itp to przestępstwo, w takim razie zbanujcie _rOsO_ za '_' w nicku, hypno zbanujcie za jego nick }{Yp|\|{} czy jakoś tak i wiele, wiele innych osób które w nicky mają jakiś znaczek +,-, ), etc.