CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - mam dosyć tej atmosfery na serwie
.:Solid_Snake:. - Nie 26 Lut, 2006 19:56 bubel, chcesz miec przerwe od pisania na forum?olo84 - Nie 26 Lut, 2006 21:57 bbl nic do Ciebie nie ma mjako gracza bo normalnie sie z Toba gra ale jako moderator
Kod:
Usrany tak jak moj Mr. Green
Hyde Park
Kod:
Nieladnie, nieladnie U¶miech krzywy Rotfl2
CS'owa twórczo¶ć.
Kod:
Omg Nie powiem! (omg) , looooz Banan
Skargi i zażalenia
Kod:
lol ? Wstydni¶ Suszę zęby
Forum - Informacje, pro¶by, skargi
Kod:
Hahaha, maniacy Rolling on the floor laughin' Suszę zęby
Inne gry
Kod:
***cenzura*** nie gram tu juz WykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik Tragedia Nie powiem! (omg) 0o
Nappy r000x Wstydni¶ Język
Nasz serwer Counter-Strike
Kod:
lol Rotfl2
Skargi i zażalenia
Kod:
;o, jakos ja nigdy czegos takiego nie mialem Rotfl2
Problemy z CS 1.6
Cytat:
ale jestes fajny Rolling on the floor laughin' Hahaha! , zal dupe sciska Wstydni¶ Nie powiem! (omg)
Twoje odpowiedzi strasznie dużo wnosza do tematów i ¶wiecisz przykładem jako moderator
sorka z OT ale obrazy od takiej osoby nie przeboleje i moze znów będzie jaka¶ fajna odpowiedĽ
EDIT:
Cytat:
szkoda tylko ze wrzucasz odpowiedzi z dzialu offtopic......
faktycznie szkodaritarded l. - Nie 26 Lut, 2006 22:00 szkoda tylko ze wrzucasz odpowiedzi z dzialu offtopic......psychic - Nie 26 Lut, 2006 22:26
olo84 napisał/a:
bbl nic do Ciebie nie ma mjako gracza bo normalnie sie z Toba gra ale jako moderator
Kod:
Usrany tak jak moj Mr. Green
Hyde Park
Kod:
Nieladnie, nieladnie U¶miech krzywy Rotfl2
CS'owa twórczo¶ć.
Kod:
Omg Nie powiem! (omg) , looooz Banan
Skargi i zażalenia
Kod:
lol ? Wstydni¶ Suszę zęby
Forum - Informacje, pro¶by, skargi
Kod:
Hahaha, maniacy Rolling on the floor laughin' Suszę zęby
Inne gry
Kod:
***cenzura*** nie gram tu juz WykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik Tragedia Nie powiem! (omg) 0o
Nappy r000x Wstydni¶ Język
Nasz serwer Counter-Strike
Kod:
lol Rotfl2
Skargi i zażalenia
Kod:
;o, jakos ja nigdy czegos takiego nie mialem Rotfl2
Problemy z CS 1.6
Cytat:
ale jestes fajny Rolling on the floor laughin' Hahaha! , zal dupe sciska Wstydni¶ Nie powiem! (omg)
Twoje odpowiedzi strasznie dużo wnosza do tematów i ¶wiecisz przykładem jako moderator
sorka z OT ale obrazy od takiej osoby nie przeboleje i moze znów będzie jaka¶ fajna odpowiedĽ
EDIT:
Cytat:
szkoda tylko ze wrzucasz odpowiedzi z dzialu offtopic......
faktycznie szkoda
sorry za OT ale powiedz co cie to obchodzi?
nie jestes modem ani HA wiedz powinienies miec to gdzies, a nie podlizywac sie..kill - Nie 26 Lut, 2006 23:18 a czemu nie moze zwrocic uwagi? jak moderatorzy tego nie dostrzegaj, ze ktos zasmieca forumdzizek - Pon 27 Lut, 2006 07:29 nie powinienem sie wypowiadac ale zastanawia mnie czemu jeszcze nie pożegnali¶cie tego pana skoro mu sie wszystko nie podoba i grzebie w smieciach zeby tylko cos na kogos znalezc to chyba nie ma sensu sie z nim urzerac
pozdrobbl` - Pon 27 Lut, 2006 19:47 Olo, moze zrobimy oddzielny topic? Skarga na mnie i odebranie mi moderatora
Tak wiem, jestem MEGA SPAMEREM, wiec trzeba mnie ukarac qBert - Pon 27 Lut, 2006 22:57 Co by się nie powtarzać - http://cs.bydgoszcz.pl/fo...p?p=52897#52897mARV - Wto 21 Mar, 2006 15:06 Temat postu: HMMHmmm kto¶ tu co¶ ma do mnie czy się tylko podszywaj±, aaa i jeszcze jedno mARV pwned?? wiem ze gram marnie ale zeby az tak marnie ?
SePosiatkarz - Wto 21 Mar, 2006 16:10 Temat postu: Re: HMM
mARV napisał/a:
Hmmm kto¶ tu co¶ ma do mnie czy się tylko podszywaj±, aaa i jeszcze jedno mARV pwned?? wiem ze gram marnie ale zeby az tak marnie ?
SePo
czytales regulamin ? czy moze na dzien dobry 2 warny ?