CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - seeed
psychic - Pią 03 Mar, 2006 16:29 ni emogles odrazu demka dac tylko screeny jakies robisz? na ktorych nic nie widac pffSiD - Pią 03 Mar, 2006 16:33 wow olo normalnie dziecko z krzywymi przekonaniami nie brakuje nam tu takich wiec juz możesz sobie iść nara. twoje posty sa na poziomie nie jakiego Andrzeeja L. nie no kurcze w tym momecie obraziłem reprezantenta polskich chodowców bizonów, przestan pisać takie głupoty osmieszyłeś sie juz nawet za bardzo i wszyscy juz i tak cie nie sznują CU @ Piekarnik
A co do typa o nicku SeeeeeeeeeeeeeD przez milion 'e' powinien dostac liscia na pocztek za kozaczenie a potem jak ten smieszny człowieczek dalej bedzie udawał srogiego pana admina to poprostu kara za podszywanie...SeeeD - Pią 03 Mar, 2006 16:57 HEHE to tu jest na mnie....olo 1.masz racje ze to bylem ja tylko nienapisales ze przeprosilem za rusha gdyz bieglem za fantaza........by go drasnac na rusha po drugie podszywanie sie za admina:/czy podszyciem sie pod admina jest powiastka ze jak bedziesz dalej kampil/rushowat to:1:damy voty na ciebie 2:jak wejdzie admin to zostanie zdane sprawozdanie z twoich wyczynow:/heh tak to jest jak niema kogos na forum pare dni i wchodzi jakis laik z problem z zwieraczami:/a pozatem to sa blachostki ...to tak samo ja moge dac pare screenow z twoiejszego wystepu.........za wyzwiska,rushe i takie tam na cpl_mill<---chyba zostales zvotowany myle sie???P.S.Mam haka na kazdego z WAS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:DDevil Inside
[ Dodano: Pią 03 Mar, 2006 16:57 ]
p.s. a tak swoja droga poprosze o admina bym mugl kickowac takick ludzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D BABCIA - Pią 03 Mar, 2006 17:05 bana olowi za wymyślanie qBert - Pią 03 Mar, 2006 19:28 W ogóle to po co ten topic Zaraszował i co z tego Codzienni dziesiątki osób raszuje... Widze to wielokrotnie ale nie pisze skarg... Troche to chore ... Jak nie ma admina akurat na serwerze to mozna ewentualnie zwrócić uwagę takiemu osobnikowi i tyle... Wydaje mi sie olo że tutaj chodzi o coś więcej... I powiedz jeszcze o co chodziło że Seeed podszywa się pod @. Bo to ciekawe jest...Vegeta - Pią 03 Mar, 2006 19:57 hm nio i co ma niby h@ zrobic perma dac za rasza?? bo naprawde ja tez tej sgargi nie rozumiem do konca jak ja bym mial dawac permy kazdemu kto raszuje to nikt by nie gral na bydzi .... po za tymi co znaja strefy...a za glupia skarge powinienes miec warninga!!!olo84 - Pią 03 Mar, 2006 21:30 jak masz screeny do dawaj chętnie zobacze a wyzwiska było odpowiedzią zresztą z zawodnikiem z teamu szybko sie dogadałem i potem juz nic do siebie nie mieliśmy
a co do grupki co grała na cpl-u i aztecu to faktycznie przydałby sie wtedy admin
wchodze sobie na bydzie 2-3 osoby były na servie ktos z mojego teamu zaraszował i udrazu tekst "nie raszować **cenzura**" i mnie to troche wkurzyło zresztą potem lataliście troche a ty mnie odrazu permem straszyłeś, a na cpl-u nie zostałem zwotowany
seed ogarniach troche i nie kozacz tak bo czasmi niektórzy chcą sobie pograć dla relasku a nie aby wszsytkich wymiatać mniej zaczepk więcej grania i mam wielką prośbe nie przechodz do teamu wygrywającego gdy nagle zaczynacie dostawać baty bo takie zachowanie moim zdaniem jest najgorsze
do moda prosze o usunięcie postów OT i tych co nie mają żadnego wpływu na temat tylko zaostrzają sytuacjemianowicie post/posty
Kod:
2 WEGier
4 WEGier
6 psyhic
7 olo84
8 siatkarz
9 olo84
11 vegeta
12 WEGier
13 kenker
14 olo84
15 vegeta
22 babcia
24 vegeta (nie czytanie postów; jest napisane o co mi chodzi i że nie ma być perm a nic w tym rodzaju)
albo przeczytajcie temat bez tych postówritarded l. - Pią 03 Mar, 2006 21:49 cenzura zostala zniesiona w 1989, nie ma po co kasowac postow.SiD - Pią 03 Mar, 2006 22:18
olo84 napisał/a:
jak masz screeny do dawaj chętnie zobacze a wyzwiska było odpowiedzią zresztą z zawodnikiem z teamu szybko sie dogadałem i potem juz nic do siebie nie mieliśmy
a co do grupki co grała na cpl-u i aztecu to faktycznie przydałby sie wtedy admin
wchodze sobie na bydzie 2-3 osoby były na servie ktos z mojego teamu zaraszował i udrazu tekst "nie raszować **cenzura**" i mnie to troche wkurzyło zresztą potem lataliście troche a ty mnie odrazu permem straszyłeś, a na cpl-u nie zostałem zwotowany
seed ogarniach troche i nie kozacz tak bo czasmi niektórzy chcą sobie pograć dla relasku a nie aby wszsytkich wymiatać mniej zaczepk więcej grania i mam wielką prośbe nie przechodz do teamu wygrywającego gdy nagle zaczynacie dostawać baty bo takie zachowanie moim zdaniem jest najgorsze
do moda prosze o usunięcie postów OT i tych co nie mają żadnego wpływu na temat tylko zaostrzają sytuacjemianowicie post/posty
Kod:
2 WEGier
4 WEGier
6 psyhic
7 olo84
8 siatkarz
9 olo84
11 vegeta
12 WEGier
13 kenker
14 olo84
15 vegeta
22 babcia
24 vegeta (nie czytanie postów; jest napisane o co mi chodzi i że nie ma być perm a nic w tym rodzaju)
albo przeczytajcie temat bez tych postów
nieeeee haahahahahaha prosze dajcie mu jakieś odzanzcenie o tak noramalnie poproś o moderatora i o adma to kwestia czasu mówie wam hahahahaahah ja juz jestem na NIE ahahahah nie moge jaki nieogar wogóle ukłony jak mozna wyprawiac takie cyrki ....PleB_S_E - Pią 03 Mar, 2006 23:07 BRawo kolejna bajka takich glupot to nigdy nie czytalem bez kity zal poprostu
kolejna nagonka i wymyslanie byle go.....