To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na siatkarza

Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 13:38

psychic napisał/a:
Szybszy napisał/a:

A mowie poraz kolejny slowo zal odnosilo sie do konkretnej sytuacji wiem jak psychic gra i wiem ze nie zrobil tego specjalnie zresza narzekal cos na myszke po tej sytuacji.
Nie napisalem "psychic jestes zalosny" tylko "psychic zal" to chyba roznica?

Wlasnie w tym tkwi problem, ze ty, ja czy ktos jeszcze mogli to odebrac w sposob bardzo lajtowy i zadnej obrazy w tym nie widziec, a siatkarz moze jest przewrazliwiony na punkcie "zalowania" i sie zdenerwowal takim tekstem :D
Mogl to odebrac w sposob:
"psychic zal" = psychic jestes zalowy, bocie czy cos w tym stylu ;)

Masz racje psychic i to jest powod zeby dac mi kika.
Czy ja kogos na tym serwie nazwalem kiedykolwiek botem sam nie jestem pro i wiem ze kazdy popelnie bledy a siatkarza przewrazliwienia mnie nie interesuja bo admin ma byc odpowiedzialny i obiektywnie ocenic sytuacje czego siatkarz nie zrobil.
Tez nie interesuje mnie jak on to odbiera bo ja napisalem psychic zal a nie psychic jestes zalowy, bocie czy nie tak bylo??
A jak napisze psychic "n1" to on odbierze jako "psychic nic nie znaczysz,bocie" tak?
Sorry interpretowac to on moze wiersze w szkole a tu niech czyta i niech odczytuje wlasciwy sens.

sidney - Sob 11 Mar, 2006 15:06

jakos niespecjalnie mnie denerwuje rzucanie fleszy pod nogi bo to przewaznie wynika z przypadku a pisanie "zal psychic" napewno przypadkiem nie jest ;)
siatkarz - Sob 11 Mar, 2006 16:51

tak to jest powodem... nie bedziesz ublizal graczom... drugi kick za zbeda dyskusje i wysmiewanie sie ze mnie...

pozdrawiam cie...

jak dalej nie bedziesz wiedzial za co to przecztaj tego posta 100 razy bo nie chce mi sie pisac w kolko tego samego!

pa

Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 17:10

Logi wszystko pokaza.
Nastepnym razem za cos takiego banuj bo to jest masakra zeby gracz sie zachowywal tak jak ja:)

siatkarz - Sob 11 Mar, 2006 17:58

Szybszy napisał/a:
Logi wszystko pokaza.
Nastepnym razem za cos takiego banuj bo to jest masakra zeby gracz sie zachowywal tak jak ja:)

narazie flagi ban nie mam... ale za takie buraczenie i sapanie mozna pomyslec o banie na 10 minut... :*

ps dobrze ze sa te LOGI bo inaczej byloby tych skarg multum a tak to sie niektorzy hamuja

Vegeta - Sob 11 Mar, 2006 17:59

szybszy ty juz nie przeginaj ... jedna rzecz nie ma ublizania innym... nasmiewania sie ... wedlug mnie eot
Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 18:21

Vegeta napisał/a:
szybszy ty juz nie przeginaj ... jedna rzecz nie ma ublizania innym... nasmiewania sie ... wedlug mnie eot

A czy ja komus ublizylem czlowieku czytaj troche co tu sie pisze ok ?? bo sam sie ponizasz

siatkarz - Sob 11 Mar, 2006 18:32

tak ublizales najpierw psc (i wcale tu nie ma znaczenia ze 5to moj kolega bo zachowalbym sie tak samo za kazdym razem) a pozniej piales ze mnie... wiec vegeta ma racje... napisz do bravo :mrgreen: :rotfl: ;)
Szybszy - Sob 11 Mar, 2006 18:45

solidarnosc adminow:)
siatkarz - Sob 11 Mar, 2006 18:51

Szybszy napisał/a:
solidarnosc adminow:)

niespodziewane :) unbelievable :D