CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @
ritarded l. - Wto 14 Mar, 2006 19:12
nappy napisał/a:
PoPo, przykro mi - ale tym samym dołączyłeś do Elo Elo gangu
niestety, do tego trzeba byc odrobine glupszym a Popo jeszcze nie osiagnal tego poziomu SiD - Wto 14 Mar, 2006 19:19
VorteX^^ napisał/a:
nappy napisał/a:
niestety, do tego trzeba byc odrobine glupszym a Popo jeszcze nie osiagnal tego poziomu
Vortex za mało masz warnów teraz widac kto tu ma jaki poziom... jak na razie nikt z nas nie wyzwał nikogo wiec po co zaczynasznappy - Wto 14 Mar, 2006 19:24
VorteX^^ napisał/a:
nappy napisał/a:
niestety, do tego trzeba byc odrobine glupszym a Popo jeszcze nie osiagnal tego poziomu
P.S Proponuje wstawiać przecinki i wracaj skąd przyszedłeś bo chyba cię zazdrosna konkuręcia wysłała - zrób tam dym bo zbyt popularni są
Nie pisz tak bo on gral 215125161261 lat wczesniej niz ty i mial adma jak jeszcze bylo csf.... haha teraz taki mocny jestes bo masz admina a nie pamietasz na csf jakie ladne posty pisales aby dostac admina.... i jak K@cz@n pisal ciagle "wazelina" itp jednak mial racje choc watpilem w to ritarded l. - Wto 14 Mar, 2006 19:36
nappy napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
nappy napisał/a:
moja wypowiedz byla stwierdzajaca i opisowa, a nie obrazliwa. wasze posty (np. skargi) potwierdzaja to. natomiast na to
Cytat:
A wtedy Twój świat czterech ścian i blasku monitora zawaliłby się nagle
nie masz dowodow, wiec twoja odpowiedz obrazliwa jest.nappy - Wto 14 Mar, 2006 19:39 Ok, ja dam Tobie warna, a Ty mi ? Będziemy kwita?Vegeta - Wto 14 Mar, 2006 19:42
PoPoLuPo napisał/a:
jakie glupoty wiele razy widzialem jak straszyles banem
widzisz jak to ladnie ujoles ze strasze ..a nie banuje wiec potwierdzam ze piszesz glupoty ze lubie banowac a straszyc musze i wtedy jest spokoj bo inaczej to kazdy bedzie chcial wlazic nam wlazic na glowe badz bedzie stale raszowal.. a jak sie postraszy i kolesia ktory raz wylecial za arsz i robi to dalej to chyba trzeba dac mu czas na zapoznanie sie ze strefami .. badz klnie .. wiec nie wiem w czym masz problem..a wracajac do tematu to logiczne ze kazdy byly admin ma jakies ale bo nie ma wladzy bo mu sie skonczyla badz ktos go wkurzal badz to badz tamto .. ale jak byl adminem to mial wszystko w pupie a teraz to tylko pretensjie i nic wiecej
p.s. popo jak ktos raszuje albo klnie to ja mam go poglaskac po glowce i powiedziec ze dobrze zrobil??Dzejms - Wto 14 Mar, 2006 19:53
PoPoLuPo napisał/a:
po 4 dzejms niewyzywalem nikogo od lamerow wiec mnie niewyzywaj noobie
A to co to jest?
PoPoLuPo napisał/a:
vorek dzejms pisalem bez glupich komentarzy bo to dlamnie lamerskie zachowanie ...
..to jeszcze na dodatek nie wiesz co piszesz podwójny noobie.
TO TY ZACZĄŁEŚ.KankerNooB - Wto 14 Mar, 2006 19:57
nappy napisał/a:
Hm... Czy to nie dziwne, że ci gracze którzy pamiętają jeszcze 'starą' bydzię właśnie pisza takie tematy? Wielu z nich miało kiedyś @.
Po prostu ludzie zaczynają dostrzegać różnice pomiędzy starą a nową bydzią (chodzi tu głównie o obsade @).
elo!
ehhh ta stara bydzia i super @
teraz ponioslo cie
przemilcze to bo jestes mlody
mogles nie rezygnowac ty sid i jeszcze kilku super @ a teraz bydzia pusta
prosze cie nappy jestes inteligentny i wiesz ze do niczego to nie prowadzi