To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // kodik

PoPoLuPo - Śro 15 Mar, 2006 00:04

DA!
sidney - Śro 15 Mar, 2006 09:29

czy mi sie wydaje czy chcesz admina dla slota :faja:
KankerNooB - Śro 15 Mar, 2006 16:48

kodik troszke zle zaczoles wspolprace z adminami ale niech to zostanie miedzy nami

solid moze troszke poczekaj niech pogra bo mam wrazenie ze chodzi o slota nie o @
ale to tylko moje spostrzezenia dajmu mu czas na wykazanie sie

teraz na NIE WIEM < NIE

Melepeta - Śro 15 Mar, 2006 16:52

to samo co Kanker ...
i.S.b - Śro 15 Mar, 2006 16:55

dokładnie Kanker, też mi się nie podobała zbędna gadka na servie i wcinanie się w decyzje adminów ->> n/c ... nie jesteś na sulku kodik, ani na tej "waszej starej bydzi" ani nie ma już "starego składu @" , więc sie opanuj ze swoim zachowaniem. Czasy się zmieniają i zmieniają się ludzie, więc uważajcie Panowie, bo czasami stąpacie na baaaardzo cienkim lodzie ... :faja:
Vegeta - Śro 15 Mar, 2006 17:20

niestety (mialem sie wogole nie wypowiadac) ale musze sie podpisac co jest wyzej napisane.. ludzie sie zmieniaja ty kodiku tez sie zmieniles.. narazie pograj jak recszta graczy .. a swoje zbedne komentarze naprawde sa zbedne i dostosowuj sie do prosb adminow ... narazie na niee
kodik - Śro 15 Mar, 2006 17:24

IrYs napisał/a:
dokładnie Kranker, też mi się nie podobała zbędna gadka na servie i wcinanie się w decyzje adminów ->> n/c ... nie jesteś na sulku kodik, ani na tej "waszej starej bydzi" ani nie ma już "starego składu @" , więc sie opanuj ze swoim zachowaniem. Czasy się zmieniają i zmieniają się ludzie, więc uważajcie Panowie, bo czasami stąpacie na baaaardzo cienkim lodzie ... :faja:

straszysz mi czy grozisz ?

Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale . . . kanker nie pisz - zostawimy to dla nas bo nie chce niedociagniec . . . a ty irysiku nie kozacz i nie mow mi co mam robic. tak samo jesli Sid powiedzial do mnie ze jestem marny to nie potrzebuje adwokatow ani obroncow w postaci admina zeby mi bron i mowil czy obrazil mnie czy nie . . . tak na przyszlosc jestem samodzielny i sluzby adwokackiej nie potrzebuje . . . se uwazajcie ze chce admina dla slota ale chyab kiedys slota sie otrzymywalo po jakims okresie adminowania wiec . . . elo ?

@ sulek to inny serwer i to co robie na innym serwie to cie g.u.z.i.k obchodzi

@ irys zmiana decyzji - pozdro ^^

@ Melepeta dlatego ze przeprosilem zabil mnie za TK i powiedzialem ze nie przerpaszam bo kare dostalem ^^

WEGier - Śro 15 Mar, 2006 17:39

raczej nie
nie było, nie było ... nagle przyszedł i chce slota, nie dostał, to prośba o admina :lol:
decyzje może zmienie ale muszę cię zobaczyć w akcji, bo z tego twojego adminowania na sulku za czasow fusiona to mam identyczne wspomnienia jak Dzejms gdy stawiałem pierwsze kroki w CSie.

Vegeta - Śro 15 Mar, 2006 18:24

kodik napisał/a:
IrYs napisał/a:
dokładnie Kranker, też mi się nie podobała zbędna gadka na servie i wcinanie się w decyzje adminów ->> n/c ... nie jesteś na sulku kodik, ani na tej "waszej starej bydzi" ani nie ma już "starego składu @" , więc sie opanuj ze swoim zachowaniem. Czasy się zmieniają i zmieniają się ludzie, więc uważajcie Panowie, bo czasami stąpacie na baaaardzo cienkim lodzie ... :faja:

straszysz mi czy grozisz ?

Ale ja uwazam ze jako gracz mam prawo wiedziec ktory admin pisze na tsay a nie ze ze nie moge . . . ani kto daje kick ... uwziol sie ktorys na sida albo jest nie sprawiedliwym adminem bo jak ja zostalem sam na 8 i nie lecialem do bomby tylko zachowalem bron to nikt nic nie mowil a jak sid tak zrobil to odrazu admin/admini maja zale . . . kanker nie pisz - zostawimy to dla nas bo nie chce niedociagniec . . . a ty irysiku nie kozacz i nie mow mi co mam robic. tak samo jesli Sid powiedzial do mnie ze jestem marny to nie potrzebuje adwokatow ani obroncow w postaci admina zeby mi bron i mowil czy obrazil mnie czy nie . . . tak na przyszlosc jestem samodzielny i sluzby adwokackiej nie potrzebuje . . . se uwazajcie ze chce admina dla slota ale chyab kiedys slota sie otrzymywalo po jakims okresie adminowania wiec . . . elo ?

@ sulek to inny serwer i to co robie na innym serwie to cie g.u.z.i.k obchodzi

@ irys zmiana decyzji - pozdro ^^

@ Melepeta dlatego ze przeprosilem zabil mnie za TK i powiedzialem ze nie przerpaszam bo kare dostalem ^^

kodiku przeczytaj jeszcze raz wypowiedz irysa i powiedz mi gdzie tam jest napisane ze to akurat do ciebie pisze wedlug mnie napisal do Panow wiec do kazdego.. a to jak sie zachowujesz na innych serverach ma znaczenie bo musisz dawac jakis przyklad bo raczej bylo by dziwne ze na jakims servie robisz syf a wchodzac na bydzie jestes swiety jak anilek .. to chyba wtedy jest cos nie tak .. jestes adminem wiec powinienes prezntowac poziom na kazdym servie a nie tylko tam gdzie masz admina... hmm jak zle mowie to mnie popraw... a to ze najpierw napisales prosbe o slota a jak dostales odmowe to napisales prosbe o admina to troszke chyba nie tedy droga bo jak bys napisal o admina i pozniej o slota to nikt by sie nie czepial.. to ze ktos mial admina jakis czas to uwazasz ze kazdy byly admin powinien miec slota?? bo jak by tak bylo to admini by nigdy nie weszli na server.. byles adminem jak kazdy i nie wiem z tego powodu masz miec jakies wzgledy bo jakos nie rozumiem twojej wypowiedzi ze sie otrzymywalo to tylko bylo dobrym gestem H@ a nie obowiazek...

P.S. kazdy ma prawo do zmiany swej decyzji a irys nie jest jedyny ktory zmienil zdanie...

KankerNooB - Śro 15 Mar, 2006 18:36

no coz kodik nastepny post teraz zdecydowanie na NIE !!