To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina IrYs

i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:18

wiem za co doslałeś kicka, bo ułomny nie jestem, więc : dostałeś kicka, za robienie sobie ze mnie ŚWIADOMEJ szydery pisząc "Pan serva" "->> powtarzam poraz kolejny, NIE BEDĘ TEGO TOLEROWAŁ - >> dotarło ??
siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 00:20

wiesz nappy... twoje adminowanie nie ma tu nic do rzeczy... to zostalo gdzies tam za toba... za takie prowokowanie ja tez bym ci slay'a/kick'a sprzedal... ma byc kultura a nie szydzenie z admina! a Ty chyba przejeles styl sokola... tamten sie uspokoil i nie pisze badziewnych skarg a tobie sie teraz cos wlaczylo :/ a jak juz piszesz nick gracza/admina to wykaz troszke szacunku (bo inni tobie go okazuja) i pisz poprawnie a nie z premedytacja przekrecasz!

porzadek i kultura zawsze na pierwszym miejscu!

dziekuje za uwage

nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:20

olo - warn za obrazanie mnie (ogarnij sie, tekst wyzej rowniez) - nie bede pozwalal zeby ktos mi ublizal (a jak! na serwie mnie kickuja, to ja tu rozdaje warny <hehe>). Co do rzucania miechem - daj mi przyklad czlowieku! POWIEDZIALEM RAZ STFU I TYLE czaisz? Prosze cie, wyjdz.
nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:21

siatkarz napisał/a:
wiesz nappy... twoje adminowanie nie ma tu nic do rzeczy... to zostalo gdzies tam za toba... za takie prowokowanie ja tez bym ci slay'a/kick'a sprzedal... ma byc kultura a nie szydzenie z admina! a Ty chyba przejeles styl sokola... tamten sie uspokoil i nie pisze badziewnych skarg a tobie sie teraz cos wlaczylo :/ a jak juz piszesz nick gracza/admina to wykaz troszke szacunku (bo inni tobie go okazuja) i pisz poprawnie a nie z premedytacja przekrecasz!

porzadek i kultura zawsze na pierwszym miejscu!

dziekuje za uwage

Napisalem swoja peirwsza skarge wiec nie mow ze robie to co sokol (pozdrawiam serdecznie!). Po prostu nie bylo kolesiostwa na bydzi, a teraz staje sie to coraz bardziej widoczne (jo karolinka aka mielcar!).

_rOsO_ - Pon 20 Mar, 2006 00:23

Doczytałem :)

IrYs napisał/a:
""mu bardziej pojechales piszac "zamknij ku.rwa ryj " (jakby ktos jeszcze nie wiedzial)
a z tego co mi wiadomo, to kozaczenie na servie dozwolone nie jest

i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:24

// posty nie zwiazane z tematem beda kasowane, jest to moje ostatnie ostrzezenie -- nappy
nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:25

oho oho, irys jaki obrońca :hahaha: A jak ktoś inny pisze 'stfu' to nikt nic nie powie (sid pod fake, lon pod fake, domaz pod fake). Ale co tam, ze iryseQ wiedzial, ze to sznapi przyszedl - to musial mnie wywalic :( :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

// dobra eot, niech solid podejmie decyzje. bo kolesiostwa na bydzi dluzej znosic nie bede...
pozdro

siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 00:26

nappy napisał/a:

Napisalem swoja peirwsza skarge wiec nie mow ze robie to co sokol (pozdrawiam serdecznie!). Po prostu nie bylo kolesiostwa na bydzi, a teraz staje sie to coraz bardziej widoczne (jo karolinka aka mielcar!).

pierwsza skarga i odrazu o byle co... zwlaszcza ze kara byla zasluzona - to jest ten styl!

to kolesiostwo staje sie widoczne.. patrz na siebie... bo najlatwiej wyktnac komus cos co samemu sie robi... :D

ps. warn dla ola 'za darmo' lol :) ja sie boje juz cokolwiek pisac bo dostane 2 i bedzie papa ;)

i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:28

za każdem razem jak któryś z nich gra pod feakem, to ja to wiem, i wogóle jak ktoś pisze "stfu" to są wyciągane z tego konsekwencje :papa2:
olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:28

omg lol z Ciebie nappy daj mi kolejnego z OT

rozdawaj worny tylko na tyle Cie stac może jeszcze konto mi skasujesz???

nie chodzi o kelesiostwo chcesz mozna zalozyc ankiete i niech zaglosuja osoby co graly wtedy po stronie T na prodku ciekawe jak Ciebie ocenią

potem pisales "za co kick za co kick" a ale już nikt nie zwracał na Ciebie uwagi bo nie było sensu gadać z graczem który szuka problemu więc Cie wszyscy zbyli ciszą mimo że wcześniej dostałeś odpowiedź za co dostałeś kicka a potem na irysa o panie servera

zastanów sie bo jak narazie to tylko sie miotasz