CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina IrYs
i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:18 wiem za co doslałeś kicka, bo ułomny nie jestem, więc : dostałeś kicka, za robienie sobie ze mnie ŚWIADOMEJ szydery pisząc "Pan serva" "->> powtarzam poraz kolejny, NIE BEDĘ TEGO TOLEROWAŁ - >> dotarło siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 00:20 wiesz nappy... twoje adminowanie nie ma tu nic do rzeczy... to zostalo gdzies tam za toba... za takie prowokowanie ja tez bym ci slay'a/kick'a sprzedal... ma byc kultura a nie szydzenie z admina! a Ty chyba przejeles styl sokola... tamten sie uspokoil i nie pisze badziewnych skarg a tobie sie teraz cos wlaczylo a jak juz piszesz nick gracza/admina to wykaz troszke szacunku (bo inni tobie go okazuja) i pisz poprawnie a nie z premedytacja przekrecasz!
porzadek i kultura zawsze na pierwszym miejscu!
dziekuje za uwagenappy - Pon 20 Mar, 2006 00:20 olo - warn za obrazanie mnie (ogarnij sie, tekst wyzej rowniez) - nie bede pozwalal zeby ktos mi ublizal (a jak! na serwie mnie kickuja, to ja tu rozdaje warny <hehe>). Co do rzucania miechem - daj mi przyklad czlowieku! POWIEDZIALEM RAZ STFU I TYLE czaisz? Prosze cie, wyjdz.nappy - Pon 20 Mar, 2006 00:21
siatkarz napisał/a:
wiesz nappy... twoje adminowanie nie ma tu nic do rzeczy... to zostalo gdzies tam za toba... za takie prowokowanie ja tez bym ci slay'a/kick'a sprzedal... ma byc kultura a nie szydzenie z admina! a Ty chyba przejeles styl sokola... tamten sie uspokoil i nie pisze badziewnych skarg a tobie sie teraz cos wlaczylo a jak juz piszesz nick gracza/admina to wykaz troszke szacunku (bo inni tobie go okazuja) i pisz poprawnie a nie z premedytacja przekrecasz!
porzadek i kultura zawsze na pierwszym miejscu!
dziekuje za uwage
Napisalem swoja peirwsza skarge wiec nie mow ze robie to co sokol (pozdrawiam serdecznie!). Po prostu nie bylo kolesiostwa na bydzi, a teraz staje sie to coraz bardziej widoczne (jo karolinka aka mielcar!)._rOsO_ - Pon 20 Mar, 2006 00:23 Doczytałem
IrYs napisał/a:
""mu bardziej pojechales piszac "zamknij ku.rwa ryj " (jakby ktos jeszcze nie wiedzial)
a z tego co mi wiadomo, to kozaczenie na servie dozwolone nie jest
i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:24 // posty nie zwiazane z tematem beda kasowane, jest to moje ostatnie ostrzezenie -- nappynappy - Pon 20 Mar, 2006 00:25 oho oho, irys jaki obrońca A jak ktoś inny pisze 'stfu' to nikt nic nie powie (sid pod fake, lon pod fake, domaz pod fake). Ale co tam, ze iryseQ wiedzial, ze to sznapi przyszedl - to musial mnie wywalic
// dobra eot, niech solid podejmie decyzje. bo kolesiostwa na bydzi dluzej znosic nie bede...
pozdrosiatkarz - Pon 20 Mar, 2006 00:26
nappy napisał/a:
Napisalem swoja peirwsza skarge wiec nie mow ze robie to co sokol (pozdrawiam serdecznie!). Po prostu nie bylo kolesiostwa na bydzi, a teraz staje sie to coraz bardziej widoczne (jo karolinka aka mielcar!).
pierwsza skarga i odrazu o byle co... zwlaszcza ze kara byla zasluzona - to jest ten styl!
to kolesiostwo staje sie widoczne.. patrz na siebie... bo najlatwiej wyktnac komus cos co samemu sie robi...
ps. warn dla ola 'za darmo' lol ja sie boje juz cokolwiek pisac bo dostane 2 i bedzie papa i.S.b - Pon 20 Mar, 2006 00:28 za każdem razem jak któryś z nich gra pod feakem, to ja to wiem, i wogóle jak ktoś pisze "stfu" to są wyciągane z tego konsekwencje olo84 - Pon 20 Mar, 2006 00:28 omg lol z Ciebie nappy daj mi kolejnego z OT
rozdawaj worny tylko na tyle Cie stac może jeszcze konto mi skasujesz???
nie chodzi o kelesiostwo chcesz mozna zalozyc ankiete i niech zaglosuja osoby co graly wtedy po stronie T na prodku ciekawe jak Ciebie ocenią
potem pisales "za co kick za co kick" a ale już nikt nie zwracał na Ciebie uwagi bo nie było sensu gadać z graczem który szuka problemu więc Cie wszyscy zbyli ciszą mimo że wcześniej dostałeś odpowiedź za co dostałeś kicka a potem na irysa o panie servera