To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - kankernoob>pan admin

KankerNooB - Pon 27 Mar, 2006 11:30

jak byles to znasz sprawe pytalem sie kto raszuje uslyszalem odpowiedz CT
fajnie-chyba troszeczke malo
interesuje mnie NICKi MIEJSCE czas widze

Vegeta - Pon 27 Mar, 2006 11:35

rider nio to co z tego ze raszowalo 3-4 to pisze sie nick chociaz jednego .. bo kogo ma sie wtedy ukarac caly team wez sie troszke ogarnij.. a prawda jest taka jestescie cfani bo mowicie ze ct raszuje fajnie ale nick sie podaje a nie .. oo ct raszowalo .. a kto nie wiem za duzo ich bylo nie widzialem.. buhaha i admin ma zareagowac.. ze napisze na bialo to wszystcy sa posluszni tak?? a jak powie przez mikrofon to juz nie... zaloze sie ze jak by padly nicki to kick by polecial moze jedenm moze 2 ale by sie uspokoili.. a tak miejscie pretensjie tylko iwylaczniedo siebei
i.S.b - Pon 27 Mar, 2006 11:59

dokladnie, też się spotkałem z tym, pisze ktoś na admininowskim, ze CT raszuje, pytam kto, nikt nic nie pamięta, albo nie zauważył, albo nie chce sprzedawać, a później pretensje, że @ nie zareagował, przecież jako @ powinien wiedzieć, widzieć i słyszeć wszystko, więc jak ktoś napisze, że raszowało 3 CT, to 3 CT (bez względu których) powinno wylecieć, żeby statystyki się zgadzały, tak ?? weźcie się opanujcie ludzie :cfaniak:
PleB_S_E - Pon 27 Mar, 2006 12:08

"niestety moge to samo powiedziec o tobie i jeszcze kilku innych
ale nie powiem tego wiesz dlaczego ?
hmmm to chyba przyjdzie z wiekiem narazie nie podpalaj sie
zycze ci dalej milej i owocnej gry aaa i super kumpli, chyba juz wiem co to za kumple"

Wiem dlaczego dlatego ze na mnie nikt nic nie mowi a jak cos to pewnie ta osobe dobrze znam i wiem ze to tylko gadanie.
A tak w ogole to nie wiem o co chodzi ci z tym wiekiem .

"zycze ci dalej milej i owocnej gry aaa i super kumpli, chyba juz wiem co to za kumple" >dziekuje bardzo

Trel - Pon 27 Mar, 2006 13:56

ciasteczkowy napisał/a:

A tak na poważnie to akurat weszłem na serwer poszłem do terro i odrazu usłyszałem same złe zdania na Twój temat.
poszłeś rozbrajać bomby

|ROTFL!!! ciasteczkowy... SŁOWNIK NIE GRYZIE!!!

bbl` - Pon 27 Mar, 2006 14:08

HAahahhahahahahahahaa o boze trel, no to mi polepszyles humor hahahahahahhahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: , mozecie go odrazu zbanowac :rotfl2: :papa2: :hahaha: :hahaha:
Trel - Pon 27 Mar, 2006 14:11

taaaa

Ale kto Ci bubelku drogi dal moderatora??? :*

_rOsO_ - Pon 27 Mar, 2006 14:25

Trel napisał/a:
taaaa

Ale kto Ci bubelku drogi dal moderatora??? :*

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mistrzostwo Świata w Off-topic-u

Closed i decyzja bo znowu do niczego o niczym się zaczyna :)

i.S.b - Pon 27 Mar, 2006 14:28

a ktoś Cię Trelku "młody" (Data urodzenia: 06 Mar 1992 ) prosił o wypowiedź ?? wyskoczyłes nagle na forum, niewiadomo skąd i próbujesz kozaczyć ?? we idź stąd dziecko, bo Ci sie jeszcze krzywda stanie i co powiesz mamusi ?? ;( siema nara :papa2:
Trel - Pon 27 Mar, 2006 14:30

ROTFL...
Nie będe kozaczył bo admini WKRACZAJĄ DO AKCJI!!!! :D :D:D :rotfl2:
:banan: :papryczka: :marchew: :ogorek: