CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Screen Shot Client
WOJTAS - Śro 10 Maj, 2006 18:39 Oczywiscie jak bedzie SSC na serverze to odrazu go sciagne nie pozwole na to zeby Anty czit popsul mi zabawe. $w!ezak - Śro 10 Maj, 2006 18:45 oczywiście ja też jestem za siatkarz - Śro 10 Maj, 2006 18:48 i nie bed emogl czitowac hlip nowik - Śro 10 Maj, 2006 18:50 ehh.. zle myslicie troche. Antyczit to moze jest i dobry ale zainstalowanie tego spowoduje znaczy spadek popularności serwera. Ludzie (zarówno Ci z czitami jak i bez) zobacza ze nie wejda bez tego na serwer to wybiora inny, maja duży wybor wiec to im nie robi. Wiadomo kilku haxiarzy to zatrzyma ale niestety zatrzyma to kilkanaście razy wiecej normalnych graczy zatem nic to nam nie da. Kto wie, nawet zainstalowanie tego moze doprowadzic do upadku serwera bo oczywiscie nie bedzie sie albo tego chcialo włączac albo cos i tak to wszystko sie okaże że wszystko wyjdzie tylko na złe serwerowi. Na moje to będzie tak jak kiedyś z CD... czyli podsumowywując stwierdzam że niestety to nie ma sensu...w0mbat - Śro 10 Maj, 2006 19:16 ja NIE ja PRZECIW moje biedne haxy tego nie przezyja j ja razem z nimi ReKsIoPL - Śro 10 Maj, 2006 19:45 Widzailem na neci ze niektore serwy robia fazy Testowe. Mozna informowac o tym przez tydzien a nastepnie dac na jeden dzien zobaczymy czy sie w to zaopatrza czy nie proste bbl` - Śro 10 Maj, 2006 19:50 Aha, a co z aimbotem ? ReKsIoPL - Śro 10 Maj, 2006 20:46 Tez go widac Pokazane sa jak takie kreski kolorowe smieszna sprawa ritarded l. - Śro 10 Maj, 2006 21:37 jesli ping nie bedzie skakal a mapa ladowala 10 minut to czemu nie :>qBert - Śro 10 Maj, 2006 21:44
VorteX^^ napisał/a:
jesli ping nie bedzie skakal a mapa ladowala 10 minut to czemu nie :>