CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // $w!erzak
Melepeta - Pią 31 Mar, 2006 20:31 Panowei pisac komentarze bo chłopaks ię niecierpliwi go go go bbl` - Sob 01 Kwi, 2006 08:07
Melepeta napisał/a:
Panowei pisac komentarze bo chłopaks ię niecierpliwi go go go
Po co offtopujesz ?SeeeD - Pon 03 Kwi, 2006 10:54 boshe przyszedlem tu po ip bydzi a ty świerzb o admina prosi!!!!!
Oczywiscie ze na TAK!!!!
P.S.Swierzy widze ze tu wszystkie panienki piszcza za toba:D:D zaluz fan club i pobieraj za zdjecia z autograffem:D:D
3mta sie moze kiedys wejde na bydzie:D:D
:ogorek:$w!ezak - Czw 13 Kwi, 2006 10:08 co bedzie z tym @ ? Dlaczego sie nie wypowiadacie siatkarz - Czw 13 Kwi, 2006 10:18 cierpliwosci, cierpliwosci...............qBert - Czw 13 Kwi, 2006 12:29 Ja czekałem chyba ze 2 miesiące... Ale cierpliwość została nagrodzona Aaa, i uwazaj zeby ktos Cie za OT nie opierniczyl... Radze nie pisac w swojej prosbie...
PS. Dla mnie to tylko plus bo widac ze sie tym interesujesz, ale czesc ludzi ma inne zdanie na ten temat...YekyL - Czw 13 Kwi, 2006 12:55
qBert napisał/a:
Ja czekałem chyba ze 2 miesiące...
Klamczuchu czekales 20 dni
qBert napisał/a:
PS. Dla mnie to tylko plus bo widac ze sie tym interesujesz, ale czesc ludzi ma inne zdanie na ten temat...
Tez tak sadze.SiD - Czw 13 Kwi, 2006 14:33 na NIE po co kolejny admin wystarczy zbobilizowac obecnych do grania, bo znowu bedzie ze przyjdzie okres wolny od szkoły/pracy i na serwie bedzie po 7 admów
a co do pisania swierzaka w swojej prośbie to tylko zle swiadczy o nim, złozył prosbe to powinien cierpliwie czekac na decyzje H@qBert - Czw 13 Kwi, 2006 14:38
YekyL napisał/a:
qBert napisał/a:
Ja czekałem chyba ze 2 miesiące...
Klamczuchu czekales 20 dni
Wydawalo mi sie ze ze 2 miesiace W kazdym razie dluzej niz inni.
SiD napisał/a:
a co do pisania swierzaka w swojej prośbie to tylko zle swiadczy o nim, złozył prosbe to powinien cierpliwie czekac na decyzje H@
Nie zgodze sie z tym.BABCIA - Czw 13 Kwi, 2006 14:49 na tak