CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o admina // RazeL
WOJTAS - Śro 05 Kwi, 2006 20:52 Soorry Vegeta jesli cie urazilem ale zbastuj troche i obejrzyj forum to zobaczysz ze nie mam tylko 2 postow a to ze zarejestrowalem sie tak pozno na forum to jeszcze o niczym nie swiadczy. I jeszcze jedno czytalem inne prosby o admina i widzialem jak inni pisali.
P.S Wyjasnij mi czym nazywasz "glupi post" i ze jestem "nierozgarniety"(sory ale nie musisz mnie OBRAZAC) !!Vegeta - Śro 05 Kwi, 2006 23:15 skoro czytales inne posty przed napisaniem i napisales prosbe to jestes nie rozgarniety ... albo glupio naiwny.. ze zaraz ci kazdy napisze na tak i bedziesz mial admina .. nio rewelacjia to twoj 3 post ten wyzej .. to swiadczy o tym ze nie wiem co sie dzieje na servie i na forum bo forum to jest poniekat odzwierciedlenie serevra skargi i wogole.. i ja sie nei obrazam tylko co chwila ktos nowy wyskakuje z prosba za to powinien byc wedlug mnie ban .. nie za to ze piszesz tylko za glupote.. i za zasmiecanie forum ...nie wiem chcesz sobie nabic postow to w off topic zaloz temat i jazda..a jak chcesz prawdzic to zobacz sobie po lewej stronie pod nickiem ile masz postow do tego 2 warny :O do tego przylaczyles sie 31 marca .. hm i pokaz ile masz tych postow?? zamknijcie ten temat bo chyba logiczne co bedzie dalej .. H@ napisze odrzucono a jak nie to sam sobie otworzy i napisze cos co moze zaskoczy kazdego..WOJTAS - Czw 06 Kwi, 2006 00:28 Nie zakladaj z gory co bedzie potem i co moge zrobic bo tego nie wiesz. I widze ze tez malo czytasz to forum bo nie mam tylko 3 postow to juz nie moja wina ze tak pisze a prsbe zlozylem bo chcialem sprawdzic czy mam szanse. Chyba po to jest temat " Prosby i Skargi". A zreszta to nie jest miejsce na jakie kolwiek klotnie. Jesli sie myle to powiedz. I pamietaj nie obrazaj mnie bo ja tego wobec twojej osoby nie robilem!!!!!!!Dzejms - Czw 06 Kwi, 2006 07:45 Hej! Fachowcy od forum! Wytłumaczcie Vegecie OCB z tym naliczniem postów. nowik - Czw 06 Kwi, 2006 07:59 Vegeta posty z OT/Humoru i nie wiem innych tego tupu działów też są nie naliczane Razel w tej chwili ma lacznie 23 posty napisane to i tak troche duzo, ale mimo to za krotko na forum jest i wogole, zatem na NIE i zamykam Solid zdecyduje to otworzy .:Solid_Snake:. - Czw 06 Kwi, 2006 09:02 Narazie za wcześnie