To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - IrYs & Siatkarz - nie prowokujemy!

SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:11

okej daj demqo i potem Solid looknie w logi
i.S.b - Pon 10 Kwi, 2006 00:13

to są w sumie 3 demka, nie martw się, tak jak powiedziałem ok 19-20, bo wcześniej mnie nie będzie w wawie. Pamietaj, "mówisz i masz" :cfaniak:
SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:14

ale pamietaj nie masz mojego steam ID to nara.
siatkarz - Pon 10 Kwi, 2006 00:16

czy ty sid nie umiesz czytac czy masz zwarcie na synapsie? sa logi wiec bez kata... steam id sie znajdzie :]
SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:18

umiem ale z tego co Irys mówi to niby mnie mielcar nagrał zaraz po tym jak zrezygnowałem z adma czyli jakieś 4 miechy temu wiec nie jestem przekonany czy logi do tego czasu są
siatkarz - Pon 10 Kwi, 2006 00:22

do twojego glosu raczej nie trzeba steam id?

widze ze nappy zapoczatkowal ere wypominkow... hmmm... pamietaj... ty zaczales...

SiD - Pon 10 Kwi, 2006 00:25

w tym wypadku trzeba bo ja nie pamietam takiego zajscia a juz wogóle nie ma takiej opcji zebym grał w kompa w takim stanie zbym tego nie pamietał, strasznie dziwne dla mnie jest to ze ktoś trzymał takie demqo 4 miechy na dysku i nie dał tego wczesniej
siatkarz - Pon 10 Kwi, 2006 00:27

tak samo jak nappy... tyle ze on pewnie trzymal te screeny na blogu, a jak sie mu znudzily to wrzucil tutaj ;)
.:Solid_Snake:. - Pon 10 Kwi, 2006 02:36

siatek skonczysz prowokowac, czy mam pojechac z warningami? po co dajesz tekst o blogu, jesli nie aby zaczepić? ;> Zreszta to nie pierwszy raz. Nie wpieniac mnie bo juz została mała granica, aby posypały sie kary. To samo Irys. Radze przeczytac 1 pkt regulaminu adminów co tam pisze o tym jaki poziom reprezentowac na forum, a nastepnie przed nacisnieciem "wyslij", zastanowic sie 3 razy czy go tresc postu nie łamie ;>.

Jak znajde logi z przed 4 miecha (ostatnie na serwie są z dnia 23 stycznia 06, ale mam chyba na DVD gdzies wypalone) to i tak kary nie bedzie, bo z deka przedawniliście, zresztą tak samo jak screeny nappy'ego.

Co nie znaczy ze dema dac nie macie po co. Chociazby po to mozecie dac, aby nie byc goloslownym.

Co innego sprawy aktualne, lub, ktore wydazyly sie w niedalekim czasie...

siatkarz - Pon 10 Kwi, 2006 11:54

ok rozumiem - sorry

a skoro przedawnione to ~close