To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - [you] czyli pkt 1.7 regulaminu

siatkarz - Nie 19 Lut, 2006 01:10

ahhahaha parodie jakas urzadzacie? czy moze kolega nie umie czytac regulaminu?? wiesz... zanim cos uzyjesz to radze sie zapoznac z instrukcja (w tym przypadku regulamin)

pozdrawiam cie serdecznie ;)

olo84 - Nie 19 Lut, 2006 01:31

ciekawe jak solidowi będzie sie czytac ten temat ;] pewnie sie uśmieje jak my ;]
KankerNooB - Nie 19 Lut, 2006 01:50

widzial ktos groszek ?
psychic - Nie 19 Lut, 2006 02:48

ahahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: temat do humoru :D

Gość :hahaha: :hahaha:

koper0z` - Nie 19 Lut, 2006 11:06

afff ciekawe co znowu smiesznego powiedzialem ?:s widze ze polowa z uzytkowinikow jedyne co potrafi to tylko kogos wysmiac -.-
nappy napisał/a:
Ahahhah człowieku zabiłeś mnie tym kompletnie, mam ci jeszcze to wydrukować i przeczytać na głos? Naprawde ogarnij się (chociaż troszke, tyci tyci) a już będzie lepiej Uśmiech...

nie wiem co znow miales na mysli?? przeciez napisalem ze juz wiem dokladnie o co chodzi z tym [ you]... moze Ty nie potrafisz tego sobie uswiadomic i dalej probujesz ze mnie robic idiote... pozdro dla Ciebie :papa2:

a teraz druga sprawa
psychic napisał/a:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
spadlem z krzesla :hahaha: :hahaha: :hahaha:

psychic napisał/a:
ahahaha Hahaha! Hahaha! Hahaha! temat do humoru

koper0z` Hahaha! Hahaha!

nie chce wnikac w Twoje kompetencje ale jedyne co chyba potrafisz to napisac moj nick i kilka razy uzyc literek ha... ponoc spamowanie i pisanie podobnych postow tez jest zabronione ale co mi do tego(nie umiem czytac, jak wielu sadzi nie mam ptaszka i pewnie mam 10lat :0o: )

KankerNooB - Nie 19 Lut, 2006 11:15

koperoz napisz jeszcze cos smiesznego i glupiego bo nie mam sie z czego w pracy smiac hahah :hahaha: :hahaha: :hahaha: :papa2:
koper0z` - Nie 19 Lut, 2006 11:18

tylko prosze Cie bardzo powiedz co w moich postach jest smiesznego ? moze w tych poczatkowych kiedy nie wiedzialem o co chodzi z tym [you ] a teraz ? myslalem ze sa jacys admini ktorzy to zrozumieja ale niestey sie mylilem....
ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 11:24

koper0z` napisał/a:

psychic napisał/a:
ahahaha Hahaha! Hahaha! Hahaha! temat do humoru

koper0z` Hahaha! Hahaha!

nie chce wnikac w Twoje kompetencje ale jedyne co chyba potrafisz to napisac moj nick i kilka razy uzyc literek ha... ponoc spamowanie i pisanie podobnych postow tez jest zabronione ale co mi do tego(nie umiem czytac, jak wielu sadzi nie mam ptaszka i pewnie mam 10lat :0o: )

buahahahhahahahahhahahhahaha

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:banan: :banan: :banan: :banan: :banan:
:papryczka: :papryczka: :papryczka: :papryczka: :papryczka:
:marchew: :marchew: :marchew: :marchew: :marchew:
:ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek: :ogorek:
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

koper0z` - Nie 19 Lut, 2006 12:01

kolejny przejaw inteligencji admina :papa2:
Arhaix - Nie 19 Lut, 2006 12:09

Buahhaha juz dawno sie tak nie uśmiałem, przeczytaj człowieku jeszcze raz temat i pkt regulaminu to może zrozumiesz, bo jak na razie to wciąż nie dociera