CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosb O admina r1(XeaN)
Yelonek - Nie 16 Kwi, 2006 15:52 ja cie kojarzę jedynie z poprzedniej prośby o adma, nie serwa.
"gram na bydzi już ponad 2 miesiące" - muszę to skomentować... A większość ponad rok i część z nich nawet nie chce adma. Bynajmniej to nie cuda wielkanocne ; ]SeeeD - Nie 16 Kwi, 2006 18:50 a kim ty jestes????2 miesiace????jak jeszcze siedzialem dzien i noc(niebylo to tak dawno temu!!) to niewidzialem ciebie ani razu ...a to ze raszujesz to jest chyba ogolnie znane......do tego niewiesz gdzie sa strefy na czesto granych mapach.........bez komentarza......ja sie zalogowalem chyba w wigilie...czyli juz troche temu i mi niedali... .....sam tez bym sobie niedal.....siedz cicho przypomnij o sobie za rok....
~~N.I.E~~SzeFO - Nie 16 Kwi, 2006 18:53 HAHAHAHAHAHAHA xean nie ma dzisiaj prima aprylis bbl` - Nie 16 Kwi, 2006 21:18 Zamknijcie topic, bo spam sie robi ; onappy - Nie 16 Kwi, 2006 21:33
bbl` napisał/a:
Zamknijcie topic, bo spam sie robi ; o
i kto to mówi
//klozet.:Solid_Snake:. - Nie 16 Kwi, 2006 22:32 odrzucono prośbe. Pograj dłużej tak abyś był kojarzony.