To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - adminowi sie nudziło

i.S.b - Pon 24 Kwi, 2006 18:15

Popieram qBerta, ale jak daje slay za kampienie, lub nawet nie próbowanie rozbrojenia paki, to od razu jestem "Pan serva" itd, n/c Panowie, w regulaminie wyraźnie jest napisane, że po podłożeniu paki CT za WSZELKĄ cenę ma ją rozbroić(lub też próbować rozbroić) a nie perfidnie kampić. pozdro
psychic - Pon 24 Kwi, 2006 18:27

Teraz jest AR to bedzie mozna wieksza wage przyciagnac na to kampienie..
Najbardziej mnie denerwuje bo w tedy gralem, jak jestem w terro, jest rasz brama, a tu ktos stanie na przejsciu w bramie i kampi z awp.. wtedy runda jest juz praktycznie przegrana, bo ct sie ustawi, skampi i wogle.

qBert - Pon 24 Kwi, 2006 19:11

psychic napisał/a:
Teraz jest AR to bedzie mozna wieksza wage przyciagnac na to kampienie..
Najbardziej mnie denerwuje bo w tedy gralem, jak jestem w terro, jest rasz brama, a tu ktos stanie na przejsciu w bramie i kampi z awp.. wtedy runda jest juz praktycznie przegrana, bo ct sie ustawi, skampi i wogle.

1. To nie wazne czy jest AR czy nie bo na campienie CT zamiast lecenie do paki tak samo moza bylo spojrzec jak AR nie bylo... Szczegolnie ze jak lezy paka to mozna przekroczyc strefe...
2. Jak kiedys wkurzylem sie na Kabulu jak byla mowa ze rasz schodami a wszyscy campili i powiedzialem ze teraz bede za to karac to obużenie było ogrmne... Jak zwykle - PAN SERWA!

siatkarz - Pon 24 Kwi, 2006 19:14

ja zawsze sciagam ludzi do paki.. i nie ma ze boli.. slapy/slay/kick leca az milo :) ;) zartuje ... niczego z przyjemnosci nie robie... ppoprostu taki regulamin...
qBert - Pon 24 Kwi, 2006 19:18

TAAAA, teraz sie okaze ze wszyscy reaguja... A ja paru bym znalazl...
lnk - Pon 24 Kwi, 2006 19:29

Tatataata tylko nie pomyslales o tym ze sie nie oplaca isc z m4/awp na 10 tero nawet jesli jest ct np.5 bo szanse sa male na win lub tez isc po pake skoro wiadome jest w 100% ze nie rozbroisz nawet z defem ale nie REGULAMIN mozesz zostac sam na 215125125 ale musisz isc bo jak nie to bedziesz KAMPER... lub tez masz eco i czekasz na kogos przed bs zeby zdobyc bron na next runde to tez kampienie choc wiadomo ze nie masz szans...
rozumiem jak jest np.8 ct i 7 tero i jakis typ nie idzie po pake bo ma awp choc jest przewaga ;)

kthxbye HEHE :P

siatkarz - Pon 24 Kwi, 2006 19:43

qBert napisał/a:

a kto mi mowil ze dobrze robie goniac kamperow :P oj q... :P starosc nie radosc ;) rotfl

qBert - Pon 24 Kwi, 2006 19:44

lnk napisał/a:
Tatataata tylko nie pomyslales o tym ze sie nie oplaca isc z m4/awp na 10 tero

Chyba trochę cie poniosło... Zazwyczaj to maks jest 4vs1. A skad wiesz ze wszyscy nie maja po 20 hp i zabijesz ich 1 strzalem z glocka?! Nie raz tak sie zdażało... Nie campic to nie campic! Na dodatek rodzi sie kolejne pytanie, co robiles jak wyrzynali twoja druzyne? Z 2 bsa mysle ze jak zaczniesz biec jak zobaczysz ze twoi gina to bedziesz zanim paka zacznie tykac pozadnie... Chciec to móc!!!

siatkarz napisał/a:
qBert napisał/a:

a kto mi mowil ze dobrze robie goniac kamperow :P oj q... :P starosc nie radosc ;) rotfl

HAHAHAHA. Racja :P Na ale należysz do mniejszości :D

olo84 - Pon 24 Kwi, 2006 20:10

jak ze mna gracie widzieliscie aby kampil? albo zachowywal kampe bo tak?? albo nie gral TP?
Vegeta - Pon 24 Kwi, 2006 21:03

sluchaj olo ty mi tu ***cenzura*** o tym ze ich pilnowales patrzac sie w brame gdzie oni patrza?? jak by od strony mostu przyszli to tez bys nic z nia nie robil.. widzisz koles jest cos takiego jak hlsw i widac kto gra a kto nie wiec.. a ze na ciebie pada masz najwyrazniej wielkiego pecha.. zrobcie eot bo to do niczego nie prowadzi kampiles i tyle jak bys chcial im tak naprawde pomoc to bys stanal na moscie a nie gdzies gdzie nie jestes w stanie niczego upilnowac i patrzac sie w brame!!!