To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - HAHAH qbert

qBert - Pią 05 Maj, 2006 10:23

PO 1. NIE ZAKŁADAJ CIĄGLE NOWYCH TEMATÓW!!! Juz chociażby za to należy Ci sie kolejny warn!!!
PO 2. W logach bedzie wszystko co pisałem, i sprawa o którą złożyłeś skarge będzie na tej podstawie rozpatrzona przez h@!
PO 3. Sprawa tamta jest stara i napisałem tylko link dla siatkarza ktory nie pamietal widocznie ze to juz nie 1 raz jak robisz kaszane!
PO 4. Seeed to również twój kolega i jak mu opowiadałem że złożyłem skarge na Ciebie (poprzednia sprawa) to Cie bronił...
PO 5. Mow konkretnie ża JA i MOI KOLEDZY prowokuja... Prosze o ich nicki !!
PO 6. Nagrywaj rób screeny i co tam chcesz, jeśli masz coś do mnie... Bez dowodów to wiesz... Ja moge wszystko tu napisać.
PO 7. Ogarnij troche swoje wypowiedzi, bo sa chaotyczne. Juz sam nie wiem o co Ci chodzi.
i wreszcie PO 8! Zachowuj sie jak na 19-latka przystało!

i.S.b - Pią 05 Maj, 2006 10:30

uuuu, mantis chyba sobie odpoczniesz na dłuuuuuuuuuugo, 666 rulezzzzzz :faja:
nowik - Pią 05 Maj, 2006 10:44

otwieram bo przez przypadek scalilem tez skarge na niego... ;/ no ale Solid roztrzygnie jaka kara, narazie ma odemnie 2 warny... wiecej mi sie dawac nie chcialo ;/
Vegeta - Pią 05 Maj, 2006 10:58

ja proponuje stalym gracza uwazac na to co robia i co mowia ... bo jak nie ma admina to ladny burdel jest i klniecia stalych graczy.. a wiec do wszystkich apeluje ze koniec z tym admini pokazuja sie czesto i nie bedziecie znac dnia ani godziny jak perm poleci..a co do mantisa hmm kolego zacznij uwazac na siebie .. dostales juz pare razy kicka.. i do tego piszesz ze qbert prowokuje..hmm dziwi mnie to troszke bo nigdy nie widzialem... bo pogrywanei i pisanie jak widzialem wyzej mi sie nie spodobalo... i poczulem sie urazony... my pilnujemy pozadku my musimy sie z wami uzerac.. jak ktos was zraszowal badz wam docina to biegniecie do nas a jak chodzi o was to blotem nas i kamieniami ... to jest normalne... logi beda zobaczymy kto tu co mowil i kto prowokowal... lepiej mogl sie aby bylo tak jak pisales bo inaczej bedzie marnie z toba.. nie jeden tu juz przekrecal co bylo powiedziane ...a poznie wychodzila prawda i permiki szly w ruch...
SeeeD - Pią 05 Maj, 2006 14:04

wow mentos.....robi sie z ciebie 2 olo......dobrze wiesz ze jestes zakapiorem i wykorzystujesz okazje jak ktos nie widzi...zgadza sie ?? :faja: a bronil bede kazdego.....nawet jak jest winny (tlumaczenie:"zły dzien,okres,wczesna meno pauza)....bo kazdemu sie zdaza, ale niemozna tego wykozystywac na bierzaco!!!! nienabijaj sobie postow tak jak inni krzykacze !! a do nad uzycia wladzy przez "q" to on zbytnio jej niemoze bo za duzej jej niema ....... napisze na og i ew. kicka ci da....ale zapomniales 2 zasad!!!!
1:Admin ma zawsze racje
2:Jak admina niema racji patrz pkt.1
:rotfl2: :rotfl2:
niechce mi sie juz pisac c u

qBert - Pią 05 Maj, 2006 14:16

SeeeD napisał/a:
wow mentos.....robi sie z ciebie 2 olo......dobrze wiesz ze jestes zakapiorem i wykorzystujesz okazje jak ktos nie widzi...zgadza sie ??

A z Seeedem akurat sie ziomkujesz mantis. Wiec jesli on tak pisze to...

SeeeD - Pią 05 Maj, 2006 14:21

q kazdemu sie zdarza.......dajcie sobie pyska na zgode......tylko bez jezyczka :hahaha: :hahaha: :faja:

[ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 15:29 ]
Vegeta napisał/a:
ja proponuje stalym gracza uwazac na to co robia i co mowia ... bo jak nie ma admina to ladny burdel jest i klniecia stalych graczy..

widze ze tez to widzisz......co smieszniejsze to sa ludzie z ktorymi inni sie licza......i jak jakis swierzy gracz wchodzi i widzi ze taki tam panX odwala maniane to i on zaczyna to robic !! i tak zapelnia sie dzial z prosbami o bana.....tylko wtedy sie leczy tylko skutki a nie przyczyne..........moze lekiem na to bedzie wieksza ilosc adminow ?? bo jak sami widzicie 3ba dac szanse innym to po 1 a po 2 to niestety tak jak pisalem juz kiedys...admini sa o okreslonch godzinach.....i sa na tych samych nickach......wiecej fake nickow !! wiecej adminow !! od przybytku glowa nie boli ..........

Riddick[Kaczor] - Pią 05 Maj, 2006 20:33

Zgadzam sie z mantisem qbert naduzywa swoich mocy :D :D :D . HEHEHEHE jaka BK. Nic nie naduzywa a po to ma adma zeby go uzywac nie??
neverling~ - Pią 05 Maj, 2006 20:45

Riddick[Kaczor] napisał/a:
a po to ma adma zeby go uzywac nie??

Jasne ze w tedy kiedy trzeba ale mantis nie nad uzywa : O
Przyczepiles sie bo Cie kicknal ? : F

Riddick[Kaczor] - Pią 05 Maj, 2006 20:56

Never Neverku tak to zakręciłeś że nie wiem czy coś co napisałes jest do mnie?? To tylko ja mam takie dziury w banii że nie wiem o co chodzi czy wy też sie zakręiliście??