CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba do H@ i do Adminów od HeSSa
w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 16:39 wiesz nie zebym to ja decydowal za babcie ale mysle ze on tak szybko nie odpusciHeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:40 no to wiem moze nie odpuscic ale ja chcem dalej grac..... anie odrazu takie cos perm board i wszsytko...... to mial byc tylko 1 glupi zart nic wiecej a tu taka zadyma wyszla .:Solid_Snake:. - Sob 06 Maj, 2006 16:41
w0mbat napisał/a:
no ja mysle ze za taki wyskok to 2 tygodnie na przemyslenie tego co zrobiles powinno Ci wystarczyc nastepnym razem trzy a nawet cztery razy pomyslisz zanim odpalisz haxy
nie ma mowy w ogole.
Jedyny plus jaki zrobił, to ze sie sam przyznał, przez co moze nie zostanie skre¶lony przez graczy bydzi, tak jak kiedys jeden pan, ktory sie zaklinał, ze nie czitował, po czym sie do tego przyznał, groził prokuratur±, a potem czitował ponownie...HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:44 ja powiem to bo to prawda ja mega haxilem i wogole
i wogole jak taka lamka jak ja mogla grac tak dobrze i wogole... ale nie chcem miec az takiej lipy i wogole takeiego czegosneverling~ - Sob 06 Maj, 2006 16:45 HeSS : |
Ale maniane zrobiles : O
Nie spodziewalem sie tego po Tobie !
Zmadrzejesz to kupisz nowe kata ale kara musi byc.
Najpier mysl a potem psoc ale dla mnie zawsze bedziesz Hessem w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 16:46 wszystko w rekach "boga" (czyt. Solida).:Solid_Snake:. - Sob 06 Maj, 2006 16:47
w0mbat napisał/a:
wszystko w rekach "boga" (czyt. Solida)
bez przesady. Zreszt±, ja już dałem odpowiedĽ.HeSS - Sob 06 Maj, 2006 16:48 no wiem ale ja nie chcem znowu bulic ledwo co mam konto 3 miechy i juz wszsystko od nowa ja nie chcem przeciez to bylo tylko raz tylko raz zrobile cos zlego na bydzi a tak to bylem okej przynajmniej ja tak sadze nie wiem jak inni prosze nie robcie mi tego.....SzeFO - Sob 06 Maj, 2006 16:50 bede tesknil za hessem czitkiem malym w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 16:51 No to niezły zgryz masz teraz HeSSku, chyba przyjdzie man sie pozegnac