CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na admina ciasteczkowy potwor
ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 00:03
nappy napisał/a:
RadukE napisał/a:
interesujaca telenowela uklad dobry perm albo utrata adma ja bym na to poszedl
Ja też...
...ale Hortex^^ ma pełne gacie jak pomyśli, że mógłby już nie zagrać na bydzi
btw - htx^^ - jakoś nie widzę, żeby Ciastek się woził (który i tak nie umie grać z AWP :hahaha:), tylko Ty. Więc japens już pokrzywdzony ex-adminie.
pielucho oderwij klawiature od komputera bo widze ze ci sie na glowe cos juz rzucilo.
i jakos nie rozumiem skad wymysliles ze strzelam focha bo stracilem admina. co do bydzi, dobrze, jesli bedzie mial ciastek racje mozecie mi dac perma. a tu mozesz mi skasowac konto na forum ,dac bana na GG i Ircu na pewno to poprawi ci malenkie okaleczone bajtami ego. a japens to mozesz sobie "mowic z kolegami" dzieciaku zza firewalla.nappy - Pon 08 Maj, 2006 09:52 Czyli co, przyjmujesz 'wyzwanie' ? No to super, więcej Ciebie już chyba nie zobaczymy... ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 11:13
nappy napisał/a:
Czyli co, przyjmujesz 'wyzwanie' ? No to super, więcej Ciebie już chyba nie zobaczymy...
spoko jeszcze zostaje ESL i CB !1111BORSUK - Pon 08 Maj, 2006 12:50 Panowie - dajcie sobie już spokój - bo jeden przez drugiego zaczynacie sobie jechac po rajtuzkach i to na forum - jak chcecie i macie coś do siebie to załatwiajcie to na polu walki albo na Gg lub na "priv" .
Niech ktoś z was będzie tym mądrzejszym i nie wdaje sie w nic nieidącą polemikę.
Peace bracia Dzejms - Pon 08 Maj, 2006 13:29
RadukE napisał/a:
Nie wiem czy taki dobry? Wolałbym stracić adma niż dostać perma nie będąc Adminem.
Nick d[>_>]b jest zgodny z regulaminem (co nieznaczy że jest logiczny, ale to osobny temat dla znawców języka polskiego).
Reszta jak zwykle zbyt zagmatwana. W/g mnie to poprostu zły dzień u obu i wina leży pośrodku. neverling~ - Pon 08 Maj, 2006 14:51
Vegeta napisał/a:
neverling~ napisał/a:
Admini powinni byc dla siebie uprzejmi i byc zgrana grupa a niee pisac na siebie skargi :O
Tak mi sie wydaje : O Powinni wspopracowac i byc sobie zaufani : O
Tego nam brakuje na naszej kochanej bydzi
jacy admini?? vortex stracil admina na swoja prosbe.. wiec nie kumam twojego postu.. a co do nickow i wogole prowaokacji.. to jest troszke zalosne ty vorek miales admina wiec znasz zasady trzymaj sie ich a nie w kulki lecisz tak samo inni gracze.. zlosliwosc powinna byc nagradzana banem.. bo nie ktorzy mysla ze jak postrugaja wariata to im wszystko wolno...
uhh.. wtopa
ale to nie zaleznie od tego tematu ! lnk - Pon 08 Maj, 2006 15:59
VorteX^^ napisał/a:
nappy napisał/a:
RadukE napisał/a:
Ja też...
...ale Hortex^^ ma pełne gacie jak pomyśli, że mógłby już nie zagrać na bydzi
btw - htx^^ - jakoś nie widzę, żeby Ciastek się woził (który i tak nie umie grać z AWP :hahaha:), tylko Ty. Więc japens już pokrzywdzony ex-adminie.
pielucho oderwij klawiature od komputera bo widze ze ci sie na glowe cos juz rzucilo.
i jakos nie rozumiem skad wymysliles ze strzelam focha bo stracilem admina. co do bydzi, dobrze, jesli bedzie mial ciastek racje mozecie mi dac perma. a tu mozesz mi skasowac konto na forum ,dac bana na GG i Ircu na pewno to poprawi ci malenkie okaleczone bajtami ego. a japens to mozesz sobie "mowic z kolegami" dzieciaku zza firewalla.
pffff odezwal sie nie dziecko kompa : O ktore odrywa reke od komputera
npy ma racje...bukers - Pon 08 Maj, 2006 17:48 ej co wy sie czepiacie ciastka.
To jest najlepszy admin jaki jest. Zna się na żartach i nigdy z nikim nie maił problemów, a wręcz przeciwnie.
vortexowi sie nudzi i po długiej nieobecności na forum postanowił zwrócić na siebie uwagę elo yo.
Ciasteczkowy podchodzi już pod legendę, bo był tu od początku i mam nadzaiję, że zawsze będzie, a na takie głupawe skargi bedzie lał.YekyL - Pon 08 Maj, 2006 18:08 Czuje sie jak w przedszkolu
Poczekajmy na logi i zobaczmy po ktorego stronie jest wiecej smocy.kiciper - Pon 08 Maj, 2006 19:35 zamkanac temat do czasu reakcji H@.--- dalsza kontynuacja prowadzi do nie potrzebnych konfliktow!!!