To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na admina ciasteczkowy potwor

ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 00:03

nappy napisał/a:
RadukE napisał/a:
interesujaca telenowela :rotfl: uklad dobry :hahaha: perm albo utrata adma ja bym na to poszedl :faja:

Ja też...
...ale Hortex^^ ma pełne gacie jak pomyśli, że mógłby już nie zagrać na bydzi :(

btw - htx^^ - jakoś nie widzę, żeby Ciastek się woził (który i tak nie umie grać z AWP :D :hahaha:), tylko Ty. Więc japens już pokrzywdzony ex-adminie.

pielucho oderwij klawiature od komputera bo widze ze ci sie na glowe cos juz rzucilo.
i jakos nie rozumiem skad wymysliles ze strzelam focha bo stracilem admina. co do bydzi, dobrze, jesli bedzie mial ciastek racje mozecie mi dac perma. a tu mozesz mi skasowac konto na forum ,dac bana na GG i Ircu na pewno to poprawi ci malenkie okaleczone bajtami ego. a japens to mozesz sobie "mowic z kolegami" dzieciaku zza firewalla.

nappy - Pon 08 Maj, 2006 09:52

Czyli co, przyjmujesz 'wyzwanie' ? No to super, więcej Ciebie już chyba nie zobaczymy... :(
ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 11:13

nappy napisał/a:
Czyli co, przyjmujesz 'wyzwanie' ? No to super, więcej Ciebie już chyba nie zobaczymy... :(

spoko jeszcze zostaje ESL i CB !! !1111

BORSUK - Pon 08 Maj, 2006 12:50

Panowie - dajcie sobie już spokój - bo jeden przez drugiego zaczynacie sobie jechac po rajtuzkach i to na forum - jak chcecie i macie coś do siebie to załatwiajcie to na polu walki albo na Gg lub na "priv" .
Niech ktoś z was będzie tym mądrzejszym i nie wdaje sie w nic nieidącą polemikę.

Peace bracia :crazy:

Dzejms - Pon 08 Maj, 2006 13:29

RadukE napisał/a:
interesujaca telenowela :rotfl: uklad dobry :hahaha: perm albo utrata adma ja bym na to poszedl :faja:

Nie wiem czy taki dobry? Wolałbym stracić adma niż dostać perma nie będąc Adminem.
Nick d[>_>]b jest zgodny z regulaminem (co nieznaczy że jest logiczny, ale to osobny temat dla znawców języka polskiego).
Reszta jak zwykle zbyt zagmatwana. W/g mnie to poprostu zły dzień u obu i wina leży pośrodku. :faja:

neverling~ - Pon 08 Maj, 2006 14:51

Vegeta napisał/a:
neverling~ napisał/a:
Admini powinni byc dla siebie uprzejmi i byc zgrana grupa a niee pisac na siebie skargi :O
Tak mi sie wydaje : O Powinni wspopracowac i byc sobie zaufani : O

Tego nam brakuje na naszej kochanej bydzi :(

jacy admini?? vortex stracil admina na swoja prosbe.. wiec nie kumam twojego postu.. a co do nickow i wogole prowaokacji.. to jest troszke zalosne ty vorek miales admina wiec znasz zasady trzymaj sie ich a nie w kulki lecisz tak samo inni gracze.. zlosliwosc powinna byc nagradzana banem.. bo nie ktorzy mysla ze jak postrugaja wariata to im wszystko wolno...

uhh.. wtopa :D
ale to nie zaleznie od tego tematu ! :)

lnk - Pon 08 Maj, 2006 15:59

VorteX^^ napisał/a:
nappy napisał/a:
RadukE napisał/a:

Ja też...
...ale Hortex^^ ma pełne gacie jak pomyśli, że mógłby już nie zagrać na bydzi :(

btw - htx^^ - jakoś nie widzę, żeby Ciastek się woził (który i tak nie umie grać z AWP :D :hahaha:), tylko Ty. Więc japens już pokrzywdzony ex-adminie.

pielucho oderwij klawiature od komputera bo widze ze ci sie na glowe cos juz rzucilo.
i jakos nie rozumiem skad wymysliles ze strzelam focha bo stracilem admina. co do bydzi, dobrze, jesli bedzie mial ciastek racje mozecie mi dac perma. a tu mozesz mi skasowac konto na forum ,dac bana na GG i Ircu na pewno to poprawi ci malenkie okaleczone bajtami ego. a japens to mozesz sobie "mowic z kolegami" dzieciaku zza firewalla.

pffff odezwal sie nie dziecko kompa : O ktore odrywa reke od komputera :x

npy ma racje...

bukers - Pon 08 Maj, 2006 17:48

ej co wy sie czepiacie ciastka.

To jest najlepszy admin jaki jest. Zna się na żartach i nigdy z nikim nie maił problemów, a wręcz przeciwnie.

vortexowi sie nudzi i po długiej nieobecności na forum postanowił zwrócić na siebie uwagę elo yo.

Ciasteczkowy podchodzi już pod legendę, bo był tu od początku i mam nadzaiję, że zawsze będzie, a na takie głupawe skargi bedzie lał.

YekyL - Pon 08 Maj, 2006 18:08

Czuje sie jak w przedszkolu :x :x
Poczekajmy na logi i zobaczmy po ktorego stronie jest wiecej smocy.

kiciper - Pon 08 Maj, 2006 19:35

zamkanac temat do czasu reakcji H@.--- dalsza kontynuacja prowadzi do nie potrzebnych konfliktow!!!