CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - "Pro¶ba o admina // Cashreen"
qBert - Czw 11 Maj, 2006 19:40
P-C P-K napisał/a:
Poza tym 7 ostatnio zamykanych tematów to pro¶by o admina. To powinno da do my¶lenia.
Chyba nie wziales pod uwage ze prawie wszystkie byly na b2. A te co na b1 to wiekszosc to byly prosby z... pupy. To jest jedna z niewielu powaznych kandydatur... To tak żeby sprostować. A tak na marginesie to ostatnio nie gralem za duzo, ale obserwowalem co sie dzieje na serwerze... No i przez prawie caly dzien byli admini jacys na serwerze... Wiec nie wiem czy potrzeba kolejnego...$w!ezak - Czw 11 Maj, 2006 19:57 Mysle że adminów juz wystarczy. Cały czas jaki¶ admin jest na serwerzeP-C P-K - Czw 11 Maj, 2006 20:22 Patrzylem tylko na dział n1 ale zgodze sie ze byly z pupy. Nie jestem pewien ale Razel pojawił się mniej więcej wtedy kiedy Cash, a Razel nie dostał... Ale podkre¶lam, że nie jestem pewien.SeeeD - Czw 11 Maj, 2006 20:47 na TAK bo ....... to statsa.......i........camper.......i......niemam pomyslow na uzasadnienie....
[ Dodano: Czw 11 Maj, 2006 21:54 ]
$w!ezak napisał/a:
Mysle że adminów juz wystarczy. Cały czas jaki¶ admin jest na serwerze
swierzy.........moze jak ty grasz to ktos jest...........zazwyczaj jak ja wchodze (rano lub noca) to czasem jest irys i moze jeszcze ktos ale to sa skrajne przypadki.......potrzeba wiecej adminow i to jest fakt......jak niewierzysz to sie umowimy na jakas godzine i pokarze ci ze adminow niema a to co sie dzieje na serwie przerosnie ciebie...ale co smieszniejsze to sa stali bywalcy na fake nickach.......mam brzydki nawyk zapisywania steam id nadawal bym sie na sledczego