CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Ponowna prosba !!!
kiciper - Pon 22 Maj, 2006 19:42 warto cos dorzucic
najlepiej grwalne mapkiDzejms - Pon 22 Maj, 2006 19:48
akira napisał/a:
...
btw nie rozumiem co jest fajnego w vertigo o_O 2 wejscia dla terro... ct je obstawia i terro idzie na rzez moze mi ktos wyjasnic?
No właśnie! Tyle było walki, żeby vertigo znkinęło z MC. Wszelkie mapy z dwoma wejściami są tragiczne i nudne przecież. Jednen i drugi team szybko pędzi do któregoś wejścia i co...? Uda się albo i nie...! ZERO kombinacji. Zwolennicy vertigo pomyślcie trochę czy naprawdę nie ma czegoś lepszego w zamian. 100 razy wole italkę niż nudne vertigo. Na italce CT jak zakombinuje to ma jakieś szanse pograć.
V E R T I G O ! ! ! ------ NNNNN IIIII EEEEE !!!!!qBert - Pon 22 Maj, 2006 20:07 W sumie Italka jest lepsza od Vertigo tak jak mówi Dzejms...
Ale lepiej wyrzucić cpl_fire niż strike... Chociaż dla mnie obie są do niczego...siatkarz - Pon 22 Maj, 2006 20:08 nie nie nie.... zadnego vertigo
a ze cpl'ow... niech zostanie mill i strikeROSOMAK - Pon 22 Maj, 2006 20:30 Tu tekst do admina a zarzem prosba : SOLID wez zrob ankiete ktora mape wywalic a ktora dodac - niech np. ankieta trwa tydzien i po jej wynikach sie tak zrobi ??Co Ty na to i Wy calareszta wyjadaczy Bydzi qBert - Pon 22 Maj, 2006 20:32
ROSOMAK napisał/a:
Tu tekst do admina a zarzem prosba : SOLID wez zrob ankiete ktora mape wywalic a ktora dodac - niech np. ankieta trwa tydzien i po jej wynikach sie tak zrobi ??Co Ty na to i Wy calareszta wyjadaczy Bydzi
juz bylo... przejrzyj forum... warto z tamtego skorzystac...ritarded l. - Pon 22 Maj, 2006 22:33 cpl zostawic, to najlepsze mapy na serwerze oprocz d2
wywalic imo office bo nudne, dodac vertigo.
a militia, italy i inne cs to awp trening dla terro bbl` - Wto 23 Maj, 2006 07:06 Wywalic office i dac vertigo.ROSOMAK - Wto 23 Maj, 2006 07:29 A wiec tak moje zdanie jest takie:
Cplki:
strike - wywalic
mill - zostawic
fire - zostawic
Dust2002 tez bym wywalil i oczywiscie office , ktore juz jest nudne.Dodal bym natomiast takie mapki:
de_vertigo
de_storm - ciekawa mapa malo grana
cs_italy
A na koniec cos niestandartowego - jakas mapke ktora malo gdzie jest grana a przypadla by do gustu wiekszosci z nas , ale to juz chyb a inny temat inna sprawa - na poczatek pozbyc sie cpl i wstawic cos "swierzego"Dzejms - Wto 23 Maj, 2006 08:05
bbl` napisał/a:
Wywalic office i dac vertigo.
No jeśli vertigo jest lepsze niż office, to ja jestem Batman a nie B(l)ond.