To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - lol

[SCR]Sobol - Śro 31 Maj, 2006 09:38

OMG kto nas pokaral taka reprezentacja??
WEGier - Śro 31 Maj, 2006 10:05

[SCR]Sobol napisał/a:
OMG kto nas pokaral taka reprezentacja??

Paweł J.

siatkarz - Śro 31 Maj, 2006 13:26

pokaral nas wujek rasiak ;D rotfl... przeceiz wczoraj jak rasiak dostal ta pilke cudo od zurawia to myslalem ze jest cudem by nie trafic chociaz w bramkarza,....no ale coz... mylilem sie bo nie znalem tych wielkich turbo mozliwosci Drevnaldinho :)
bbl` - Śro 31 Maj, 2006 13:38

siatkarz napisał/a:
pokaral nas wujek rasiak ;D rotfl... przeceiz wczoraj jak rasiak dostal ta pilke cudo od zurawia to myslalem ze jest cudem by nie trafic chociaz w bramkarza,....no ale coz... mylilem sie bo nie znalem tych wielkich turbo mozliwosci Drevnaldinho :)

HAhaha dokladnie, ta akcja mnie najbardziej rozbawila :lol: , lecialo mu idealnie na prawa, ale sosenka musial uderzyc lewa :( . Wielki respect dla niego ! :cfaniak:

Anonymous - Śro 31 Maj, 2006 14:08

Ale żalosny mecz :)Polska reprezentacja ma tylko dobrych sponsorow i szereg reklam ale jezeli chozi o sama gre to poprostu plakac sie chce:( ;( ;( Az boje sie tego mundialu:)
bukers - Śro 31 Maj, 2006 14:44

Ale wy gOOOpi jesteście boshee.

Takich kibiców to tylko pozazdrościc nie ma c.uja!!

Ciekawe jakby wyście sie zachwywali bedac na murawie.

Może nie mamy super reprezentacji ale inni mają jeszcze gorsze i takich siar nie odstawiają im kibice!!

POLSKA jako naród to jest totalne dno! ! Wystarczy spojrzec jakiego Super inteligentni polacy wybrali prezydenta! ! !

zero totalne!

WEGier - Śro 31 Maj, 2006 15:07

bukers napisał/a:
Ale wy gOOOpi jesteście boshee.

Takich kibiców to tylko pozazdrościc nie ma c.uja!!

Ciekawe jakby wyście sie zachwywali bedac na murawie.

Może nie mamy super reprezentacji ale inni mają jeszcze gorsze i takich siar nie odstawiają im kibice!!

POLSKA jako naród to jest totalne dno! ! Wystarczy spojrzec jakiego Super inteligentni polacy wybrali prezydenta! ! !

zero totalne!

przepraszam ja tego prezydenta nie wybierałem ani tej partii - więc ... :x
co do kibiców ... nie w ogóle kibice innych narodów zawsze kochają swoje zespoły, nawet jak odwalają taką sieczkę a trener nie powołuje nawet na rezerwę 2 najlepszych zawdników (których kibice tak kochają, że przez cały mecz skandowali ich imiona). Bukers, nie mam do ciebie nic, ale nie zawsze wierz co piszą gazety albo mówią (np Boniek) - czasami taki zimny prysznic się przydaje

.:Solid_Snake:. - Śro 31 Maj, 2006 15:20

ja tam ich nie wyzywam, bo jakby nie patrzec, to bylu tuz po zgrupowaniu, a dobrze wiem, ze sie chodzić dobrze nie da po tylu treningach i sparach, a co dopiero grac mecz na pełnych obrotach.

Co nie zmienia faktu, ze "parada" Kuszczaka to blemaż na całej lini :F IMO smiac sie z tego mozna. Lecz całkowicie nie podobało mi sie zachowanie polskich kibiców na stadionie i Bak mądrze powiedział, ze mecze juz sie na śląsku odbywać nie powinny. Przynajmniej przez jakiś czas.

ciasteczkowy - Śro 31 Maj, 2006 16:03

Solid ale Ty nie grasz zawodowo więc się nie porównuj , bo Ciebie ma prawo coś boleć i mieć zakwasy po treningach oni mają odżywki , dietę , masaże o nich się nie bój
Oni są zawodowcami i nie ma usprawiedliwienia.
Ty jak będziesz w pracy swojej i odwalisz taki numer to Cię zwolnią , a oni zarabiają w h.. siana i wpieprzają hamburgery na Maku. i jeszcze pretensje do kibiców że ich wyśmiali.
Zal zal zal
Ja się już nie mogę doczekać meczu z Niemcami.
Ciekawe jak będą ich tłumaczyć .

.:Solid_Snake:. - Śro 31 Maj, 2006 16:28

ciastek, nawet zawodowcy po zgrupowaniu mają kilka dni odpoczynku. Ty pewnie chodziłes na siłownie. Sprobuj dzień w dzień trenowac tą sama partie mieśni, lecz dziennie wyciskaj tyle ile bys wyciskal trenujac te miesnie 2 razy w tygodniu. Sam dobrze wiesz ile sił bedziesz miał po tym tygodniu w tych rekach. Miesnie bedą przemeczone. Co nie zmienia faktu, ze Polska reprezentacja jest żalowa, ale wczoraj zmeczenie poprostu było po nich widać.

Najwiekszy bład Janasa to Rasiak. Jak drużyna moze czuć sie komfortowo, nie mowiac juz o samym Rasiaku, ktory powinien bramki strzelać, gdy wszyscy na około wiedzą, ze Sosenka jest najbardziej wyśmiewanym zawodnikiem w historii polskiej pilki noznej.

Przecież ten czlowiek, gdy dostaje pilke, to mysli tylko o jednym - "musze zrobic cos, zeby sie nie smiali, musze sie postarac, dokladnie zagrac, musze" i co? tak sie stara ze wychodzi jeszcze bardziej źle. Bo do gry jest potrzebne poczucie swobody, zabawy po cześci, luzu i dobrego humoru - wtedy wychodzi wiekszość rzeczy. Napewno nie potrzeba spięcia, zestresowania. Rasiak to synonim tych słow jesli chodzi o boisko pilkarskie, dlatego wg mnie ten czlowiek nie powinien sie znaleźć w kadrze jesli ma takie problemy psychiczne. A najgorsze jest to, ze to zaczyna sie przekladać na cały team. -"Podać Rasiakowi? Niee... znowu zyebie. Kufa, ale trener go jednak usilnie wystawia" i bach! juz nie ma pilki ;d