CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Jaka podkładka i ślizgi?
Dzejms - Czw 08 Cze, 2006 19:55
KankerNooB napisał/a:
polecam MX518 i QCK
przypominam ze myszka i podkladka same nie beda graly !
U mnie grają. Nie myślicie chyba, że ja w tym wieku gram w CS-a. Trel - Pią 09 Cze, 2006 12:41
VorteX^^ napisał/a:
trel czemu ty nie masz bana :f
Vortex to były warny... znikły po 30 dniach czy jakos tak...
^Ojejq znowu OT sry...^akira - Pią 11 Gru, 2009 13:39 Niestety muszę odkopać temat, gdyż po wiernej 5-letniej służbie ślizgacze na moim mx510 (który o dziwo całkiem nieźle się trzyma, no może oprócz znaczka logitecha, który jest coraz mniej widoczny ) zaczęły się buntować, a jeden z nich nawet całkiem zdezerterował
Na dodatek mój Qck też dość mocno się wytarł (pomimo tego, że dzielnie go odwracałem ).
Z tego co się orientuję w kwestii ślizgaczy, najczęściej polecane są albo mICEskatez albo SteelSeries. Może ktoś przypadkiem używał obu i mógłby, któreś zarekomendować? Dalej, kwestia podkładki, tego Qck używam jakieś 4 lata, jednak jestem zmuszony kupić jeszcze jedną podkładkę i tu moje pytanie: czy jest jakiś godny zamiennik Qck? Czy też Qck nadal jest najlepszy w "rozsądnym" przedziale cenowym?
Ostatnia kwestia to gdzie zamówić? Najchętniej zamówiłbym na komputroniku, bo tam można na miejscu odebrać, ale niestety nie mają pojęcia kiedy będą mieć na składzie jakiekolwiek ślizgacze qBert - Pią 11 Gru, 2009 13:47 Jeśli 5 lat grałeś na stockowych ślizgaczach to nie zrobi Ci różnicy czy kupisz mICEskatez czy SteelSeries.
Sklep - bierz gdzie najtaniej. Ja tak robię przyjmując jako kryterium miejsce odbioru osobistego w moim mieście. Szczególnie jeśli chodzi o taką pierdołę jak ślizgacze, nie masz co się zastanawiać
A co do podkładki to nie doradzę, bo sam też mam Qcka Uczulony` - Sob 12 Gru, 2009 00:42 podkladka steel series , no chyba ze potrzebujesz wiekszych to wtedy inne firmyorion151 - Nie 13 Gru, 2009 13:00 ja mam qck plus i jakoś nie narzekam, ślizgacze miałem revoltec fighttapes i sprawowały się dobrzekoJOt - Nie 13 Gru, 2009 21:08 Qck SteeL i do przodu!
co do slizgaczy to dla mnie jest to i bedzie nadal wymysl z pupy orion151 - Nie 13 Gru, 2009 22:40 to zacznij grac bez a zobaczysz różnice Sinecod - Nie 13 Gru, 2009 22:45
koJOt napisał/a:
co do slizgaczy to dla mnie jest to i bedzie nadal wymysl z pupy
a Twoja myszka ma takie cosie? jezeli tak to wyrwij je, po co Ci one?
fajnie ze sie temat odkopal bo ja musze kupic do mojej mx518domeztoz - Pon 14 Gru, 2009 15:55 co do slizgaczy to ja jade na najtanszych z zallegro... a podkladka? Razer DESTRUCTOR