CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jak zepsuc notatnik windowsowy?
w0mbat - Sob 17 Cze, 2006 13:42 czterem ja tez nie widze w tym nic bekowego ze4 wyskoczy kilka kwadracikowoLKa - Sob 17 Cze, 2006 13:50 ja mam to samo... to pewno o to chodzi, jak nam pięciorgu tak wychodzi...qBert - Sob 17 Cze, 2006 14:07
sidney napisał/a:
hahahaha beka wczoraj bylem troche zalany i nie skumalem na poczatku
na bani nie zkumał a na kacu miał polewke.
widać trzeźwych to nie bawi jeśli chodzi o naszą piątkę siatkarz - Sob 17 Cze, 2006 14:45 mi tez wyskoczyly jakies cepskie kwadraciki neverling~ - Sob 17 Cze, 2006 20:31 To moze jakies wiekszcze objasnienie qbert jak tak Cie to bawi...
No chyba zae lubisz kwadraty qBert - Sob 17 Cze, 2006 22:09
neverling~ napisał/a:
To moze jakies wiekszcze objasnienie qbert jak tak Cie to bawi...
No chyba zae lubisz kwadraty
neverlingusku, przeczytaj jeszcze raz dokładnie co pisałem...
Jak znajdziesz miejsce w którym napisałem że mnie to bawi to masz u mnie krate carlsberga
Pasuje? neverling~ - Sob 17 Cze, 2006 23:58 ups... przeczytalem inaczej qberciku
To moze ktos wytlumaczy co kogo smieszy w kwadracikach ? ciasteczkowy - Nie 18 Cze, 2006 09:05 ja tam widze Qbek miałeś to namyśli ze Cie to bawi to odrazu widać w budowanych przez Ciebie zdaniach.Stawiasz pifkoooo
Kto mysli tak jak ja podziele sie z nim tym piffkiem w0mbat - Nie 18 Cze, 2006 09:08 dobra ciastek ja biore piwo a ty krate pasuje ? qBert - Nie 18 Cze, 2006 09:59
ciasteczkowy napisał/a:
ja tam widze Qbek miałeś to namyśli ze Cie to bawi to odrazu widać w budowanych przez Ciebie zdaniach.Stawiasz pifkoooo
Kto mysli tak jak ja podziele sie z nim tym piffkiem
Jak wpadniesz do Wawy to mogę Cie zaprosić na piwko...