CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na navy steam_0:0:2982509
BABCIA - Wto 20 Cze, 2006 14:52
lnk napisał/a:
A tak w ogole czemu on tu gra ? bo kupil nowe konto ? hax dostal bana na jedne konto kupil drugie i znow moze grac tutaj ? lul... np.sid mial tu bana wlazl na koncie brata i odrazu afera a ten typ nawet nie gra pod fejkiem... choc biegal jak bot po mapie z mh i nawet sie nie kryl
zalosne
ink ronin haxował nie tylko ne jednym koncie , hess popełnił błąd to nie można go już stracić do końca życia. każdemu należy się szansa ale jeżeli zostanie przyłapany drugi raz na tym samym automatycznie dostanie bana, nawet jeżeli kupi sobie 100 kont. a hesiu sam nie raz mówisz do kogoś wyłacz to. co do rozmów między kolegami to też będę to tepił bo nie wszyscy muszą słuchać wyzwisk itp. (i tu przykład z wczoraj zainteresowani więdzą o czym mówię), przeklinanie itp. takiezachowanie bedzie tępione ja w każdym bądź razie będę to karał surowo.bbl` - Wto 20 Cze, 2006 15:31
BABCIA napisał/a:
ink
Baba, kiedy ty sie wreszcie nauczysz ze to jest "lnk" qBert - Wto 20 Cze, 2006 18:14
BABCIA napisał/a:
lnk napisał/a:
A tak w ogole czemu on tu gra ? bo kupil nowe konto ? hax dostal bana na jedne konto kupil drugie i znow moze grac tutaj ? lul... np.sid mial tu bana wlazl na koncie brata i odrazu afera a ten typ nawet nie gra pod fejkiem... choc biegal jak bot po mapie z mh i nawet sie nie kryl
zalosne
ink ronin haxował nie tylko ne jednym koncie , hess popełnił błąd to nie można go już stracić do końca życia. każdemu należy się szansa ale jeżeli zostanie przyłapany drugi raz na tym samym automatycznie dostanie bana, nawet jeżeli kupi sobie 100 kont. a hesiu sam nie raz mówisz do kogoś wyłacz to. co do rozmów między kolegami to też będę to tepił bo nie wszyscy muszą słuchać wyzwisk itp. (i tu przykład z wczoraj zainteresowani więdzą o czym mówię), przeklinanie itp. takiezachowanie bedzie tępione ja w każdym bądź razie będę to karał surowo.
Ogólnie widze że Babunia gada z sensem, w sumie uważa tak samo jak ja. To popieram. A co do drugiej części tzn. karania surowo za wiska nawet do kolegów: powiem tak, pamiętaj abyś wszsytkich traktował równo!!BABCIA - Wto 20 Cze, 2006 18:26 ja wszystkich traktuję równo czy może nie? bo jeśli tak jest to mi powiedzqBert - Wto 20 Cze, 2006 19:04 Ja nie mowie ze nie rowno... Czy tak napisalem? Poprostu tak na przyszlosc napisalem... BABCIA - Wto 20 Cze, 2006 19:59 na przyszłość to ja ci dam klapsa na goły tyłek i żadnego kieszonkowego na wino marki czarny ułan WEGier - Wto 20 Cze, 2006 22:01
BABCIA napisał/a:
na przyszłość to ja ci dam klapsa na goły tyłek i żadnego kieszonkowego na wino marki czarny ułan
ja chcę klapsa i na wino też chcęqBert - Wto 20 Cze, 2006 22:13
BABCIA napisał/a:
na przyszłość to ja ci dam klapsa na goły tyłek i żadnego kieszonkowego na wino marki czarny ułan
Erotoman
A co do wina to nie przepadam, wole na wódeczke albo piwko mOrb - Śro 21 Cze, 2006 18:39 Powracając do tematu...to co wrzucił na tapetę Vortex chyba było tylko pretekstem żeby zwrócic uwage na fakt, że Hess wrócił na bydzie z innym kontem....najwyrazniej wzbudziło to wielkie kontrowersje....pogadaliście sobie i nie psujcie zabawy. Upomnienie było i jest ok...po co rozdrapywać stare rany PEACE!111 Pozdro!Cashreen - Śro 21 Cze, 2006 22:00 To ze kiedys czitował to juz dawno i nieprawda po co wracac do tego Niech chłopak gra z gry która ja widze tylko kilka osób do niego ciagle sie czepia o tzw.skill.exe Niby ja tez mam czity ale to juz nie ten temat Zostawcie go jak jeszcze raz podbanie to wtedy sie go solidnie ukara