CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na ~Dyszek`
nowik - Pią 23 Cze, 2006 12:35
RadukE napisał/a:
novik ale po co sie udzielasz??
RadukE napisał/a:
zachowuje sie odpowiednio do swojego wieku czyli jak dziecko ... przy wladzy powinni byc ludzie ktorzy ogarniaja a nie dzieci pokroju bubla...
mam tyle samo lat co Bubel i w/w tekstem uraziles tez mnie to tak samo jakbym napisal ze wszyscy co maja nick na R zachowuja sie jak dzieci i ble ble ble (przykład!) No i uraziłbym Ciebie ale moglem miec na mysli na przykład kolesia o nicku zupelnie innym. O to mi chodzi...
RadukE napisał/a:
i naucz sie pisac a pozniej dyskutuj ze mna ....
pisać chyba umiem, tak mi sie wydawało, ale cóż może się mylilem... a forum jest wlasnie od takowych dyskusji...
RadukE napisał/a:
no wybacz ale ja nie cwaniakuje przed monitorem jak on majac amdina... mialem i mam nadal kilka adminow na serwerach i nie wykorzystuje ich w taki sposob jaki on to robi ... do wlasnych celow ... i nie widze nic zlego w tym co napisalem .. wiec nie naskakuj na mnie... niektore 16'o latki zachowuja sie madrzej od duzo duzo starszych od siebie .. ale widac nie on
No sorry ale jak to:
RadukE napisał/a:
ps. bbl ciekawe czy byl bys taki kozak jak bysmy sie spotkali pewnie bys juz nie cwaniakowal tak jak przed monitorem ...
nie jest czyms adekwatnym do cfaniakowania to przepraszam... Admina masz na innych serwach zatem mozna powiedziec ze cfaniakuejsz jak on bo masz admina gdzie indziej... ale to juz inna filozofia... A co do tych adminow nie wiem jak je wykorzystujesz i mnie to nie interesuje, interesuje mnie to co napisales o ludziach w wieku bubla. To ze jakaś osoba z danej grupy spolecznej zachowuje sie inaczej niz powinna to nie znaczy ze trzeba odrazu dykfalifikowac cala grupę. Ogół nie odpowiada za pojedynczą jednostkę zatem jej zachowanie nie powinno wpływać na opinie pozostałych...
pzdr.[/quote]dyszek - Pią 23 Cze, 2006 12:45
SiD napisał/a:
WoW Dyszek co juz Ci sie awacowm znudził nie ma kogo banowac... bosz... opuść to forum zanim zrobisz z siebie wieksze posmiewisko jak jest
czemu piszesz ze mam opuscic forum ? piewszy raz dopiero pisze ... i chce raz napisac i wiecej sie juz nie wypowiadac takze przestan takie rzeczy pisac.
Widelec napisał/a:
przed kilkoma minutami gralem na bydzi. W pewnym momencie jakis apathyevolve mowi ze tu jest tyle admiow dzieciakow ze to zal ja na to mowie ze jak mu nie pasuje to zeby poszedl. On na to "stfu", a ja nie lubie jak sie mnie obraza wiec odpowiedzialem "morda", i wtedy pan ~Dyszek` wyskakuje z tekstem
[url=http://img136.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
co do tego, admin o nicku bbl dal mi kicka za to ze przeklnalem na admina czat, przeciez tam widze tylko ja i admin to nie wiem za co kick ? jakbym na pisal na glownym to ok nawet i ban moglby byc, co do widelca po co sie wcinasz w moja rozmowe i bbl ? adwokat jego jestes? on sie umie bronic i rozmawiac wiec nie porzebujemy posrednika, i wlasnie gdyby nie twoje odpowiedzi bym tego nie pisal, co do bbl to wroce jeszcze raz, nic do Ciebie nie mam ale zdziwilo mnie kicka wlasnie za to ze napisalem Ci na admin czat zebys ff kiknal i do tego przeklnalem, no ok ponioslo mnie moze bo widzialem jak sie kluciles z reduke.
chyba wszystko co chcialem napisac. z bbl sobie sprawe wyjasnie na gadu. co do waszego servera bydzi. jest spoko podoba mi sie itd lagi swietne, ban sie nalezy nie wiem czy mam czy nie bo nie sprawdzalem. jesli dostane trudno nie bede plakac. pozdrawiamRadukE - Pią 23 Cze, 2006 12:56 novik czy Ty jestes uposledzony nie obchodzi mnie kompletnie ile Ty masz lat .. wypowiedzialem sie na jego temat i o jego zachowaniu a nie o zachowaniu Twoim czy ludzi w waszym wieku .. jakim textem Cie urazilem o_O czytac ze zrozumieniem nie potrafisz?? pisalem tylko i wylacznie o nim i o jego zachowaniu ... wiec nie rozumiem na ch sie wtracasz.. boli Cie cos przeczytaj jeszcze raz to co pisalem i wtedy sie wypowiedz .. nigdzie tam nie ma w mojej wypowiedzi ze mowie ogolnie o ludziach w waszym wieku ...bbl` - Pią 23 Cze, 2006 13:08 Dorosly RadukE, zobacz swoje zachowanie, potem krytykuj innych.
Sprawa z Dyszkiem wyjasniona na gg .dyszek - Pią 23 Cze, 2006 13:14 odnosnie widelca jeszcze, napisałes ze zero reakcji ze strony admina a pozniej ze nie widziales jak bbl dal kicki bo pozniej wszedles. ja sie z nim klucilem zanim wszedles. nie lubie jak ktos wchodzi do gry w polowie czyjes klutni i dorzuca od siebie dwa zdania z tego co wie i slyszal. jak chcesz to od poczatku dorzucaj albo wcale bo to jest troche nie na miejscu. nie wiesz dokladnie o co poszlo a zaczeles komentowac "morda" itd. mysle ze sam na moim miejscu jakbym ja Ci odpowiedzial morda lub pysk to bys nie siedzial cicho. nic do Ciebie nie mam tylko poniosly nerwy podczas gry po twoich tekstach i dlatego ak napisalem. przepraszam wszystkich i to jest moj ostatni post tutaj i do was na server tez nie bede juz wchodzic bo pewno nie mam czego tam szukac. pozdro admini&plajerzyRadukE - Pią 23 Cze, 2006 13:16 bbl :> powiedz mi co jest zlego w moim zachowaniu na serwie ? :> bo ja wiem co jest w Twoim ... juz sie nie moge doczekac kiedy dasz mi kilka kickow za twarz lub nie wiem co tam sobie jeszcze wymyslisz nie ma sensu tego dalej ciagnac bo to widac do niczego nie doprowadzi ... unikaj mnie a ja bede unikal Ciebie i bedzie spokoj .. peace ...BABCIA - Pią 23 Cze, 2006 15:04 jeden przez drugiego się kłoci dajcie se na luz ludzie szkoda waszego zdrowia. a jak macie za dużo czasu na pisanie głupot to lepiej mamie umyjcie okna. po co te nerwy bądź, który mądrzejszy i zakończy tą kłótnię niech duskutują zainteresowani a nie 500 osób bedzie wyciągać jakieś brudy i dyskutować że ten powiedział to a tamten tamto. życie jest za krótkie na takie drobiazgi oszczędzajcie siły młodzi mówi wam to stary pryk babaDzejms - Pią 23 Cze, 2006 15:54
ciasteczkowy napisał/a:
Nowik z Tym 40-latkiem to się tylko moge domyśleć o co chodzi.
Ty! Jeden ze starych pryków! Nie myśl za dużo!
Widelec - Pią 23 Cze, 2006 16:04 sory babciu ale jeszcze cos napisze
tak wiec dyszek jakbys umial czytac to bys sie zorientowal ze napisalem ze mnie wczesniej nie bylo a potem chyba widziales ze wyszedlem. Poza tym jak slysze ze server jest "zalowy" to zadaje sobie pytanie po co na nim gracie??? jak sie nie podoba to wyjdzcie Jak widze tekst "stfu" (po polskiemu to bedzie jakies "zamknij kur** morde" bądz cos tego rodzaju) to nie bede na to patrzyl przez palce. Po za tym jak napisalem zeby poszedl to ty wyskoczyles z takim zdaniem.
Cytat:
co do widelca po co sie wcinasz w moja rozmowe i bbl ? adwokat jego jestes?
Kiedy sie wciąłem??? bo sobie nie przypominam a slowo "morda" bylo skierowane nie do ciebie tylko do proroka.
Cytat:
nie porzebujemy posrednika
tego zupelnie nie kumam.
Cytat:
zaczeles komentowac "morda" itd
najpierw powiedzialem, żeby wyszedl, a nie zacząłem komenowac.siatkarz - Pią 23 Cze, 2006 18:37 co to miejsce na pojedynki 1on1? pogadajcie na gg