CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pozegnania
sidney - Czw 13 Lip, 2006 08:38 do zobaczenia w niedziele jade nad jezioro (wkoncu sie zdecydowalem pokonac te 80 km )WEGier - Śro 16 Sie, 2006 09:08 do zobaczyska ludziska, 17.08 - 1.09 urlopuje w afryce i będe arabów ganiał (albo oni mnie ). Jak wróce to zarzuce jakieś zdjęcie (znowu pewnie jak wyjdę na plaże to ludzie zadzwonią po greenpeace, że białego wieloryba wyrzuciło na plaże i będą mnie do wody spychać - ahhh ta kochana nadwaga )KankerNooB - Śro 16 Sie, 2006 11:48
WEGier napisał/a:
do zobaczyska ludziska, 17.08 - 1.09 urlopuje w afryce i będe arabów ganiał (albo oni mnie ). Jak wróce to zarzuce jakieś zdjęcie (znowu pewnie jak wyjdę na plaże to ludzie zadzwonią po greenpeace, że białego wieloryba wyrzuciło na plaże i będą mnie do wody spychać - ahhh ta kochana nadwaga )
omg wyngier a ja juz myslalem ze bedziesz moja nowa dziewczyna ale jak ty taka gruba jestes to .... hahaWEGier - Śro 16 Sie, 2006 11:55
KankerNooB napisał/a:
WEGier napisał/a:
do zobaczyska ludziska, 17.08 - 1.09 urlopuje w afryce i będe arabów ganiał (albo oni mnie ). Jak wróce to zarzuce jakieś zdjęcie (znowu pewnie jak wyjdę na plaże to ludzie zadzwonią po greenpeace, że białego wieloryba wyrzuciło na plaże i będą mnie do wody spychać - ahhh ta kochana nadwaga )
omg wyngier a ja juz myslalem ze bedziesz moja nowa dziewczyna ale jak ty taka gruba jestes to .... haha
dla ciebie kankerku zrzuce te 10kg i bede lala jak marzenie, tylko pamiętaj - nie jezdem łatwa - lece tylko na kase i fury .
Ale bedziesz mi śpiewał serenady?
EDIT a mówiłeś ze wiecej ciałka do całowania to lepiej MIKAS - Śro 16 Sie, 2006 13:55 widze ze cos sie szyjkuje
PS wegier do zobaczyska na celowniku potek - Śro 16 Sie, 2006 19:48 2 tyg oboz sportowy, gdańsk ul. zlota karczma wpadac z jakims 0.7 qBert - Śro 16 Sie, 2006 21:28
potek napisał/a:
2 tyg oboz sportowy
potek napisał/a:
wpadac z jakims 0.7
to co ty trenujesz?! siatkarz - Śro 16 Sie, 2006 22:08 pewnie ciezary 50g na reke potek - Śro 16 Sie, 2006 22:39 siatke wiesz bede jak wlazły . Potem bedzie wiecie ja znam tego potka grałem z nim kiedyś (w cs;a) qBert - Śro 16 Sie, 2006 23:14 Jak bedziesz pil wódke i trenowal to bedziesz conajwyzej sprzatal po wlazlym... Jak trenujesz (na powaznie) to lepiej daj sobie spokoj z uzywkami...