CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - nasze największe wpadki
ciasteczkowy - Nie 27 Maj, 2007 20:09 buhahahhaha "matole" hahahahah jaka bulwersacja hahahaha leżeMoras - Nie 27 Maj, 2007 23:50 domez 3 razy musialem wstep przeczytac zanim cos z niego zrozumialem no. 10 - Pon 28 Maj, 2007 11:46 domez ... pal mniej zielska albo wcaleWOJTAS - Śro 30 Maj, 2007 00:40 domez pal wiecej zielska albo wogole nie przestawaj palic hahahahahakiciper - Śro 30 Maj, 2007 12:48 Kilka dni temu.... mam starszego brata o 6lat polozyl u mnie w przedpokoju plytki... czasami wpada do mnie korzysta z neta ciagle wlancza osla do muzy itd...
Brat zaczol docinac wykladzine by zrownac z plytkami.... siedze przy kompie patrze cos docina a tu boom disconnect ..... net wylaczony!!! pierwsze co mysle przeciol kabel...grrr... ot rozmowa
JA--- ej przypadkiem nie przecieles kabla od netu???
Brat --- przecielem no i co???
siedze dalej przed kompem zaczynam sie gotowac
J--- ej neta niemam
B--- jak ci kabel pocielem to i neta niema (szyderczy smiech)
siedze patrze jaki koles zlosliwy czy co??? cos mu odbilo???
J--- normalnie ci zaje....bie... *^*&&*
B--- no dawaj
podchodze i pokazuje mu uciety kabel i... jeszcze nerw...
co sie okazalo!!! brachol wiedzial o kablu tylko nie wiedzial ze ida tam dwa kable, net a obok kaabel od glosnika ten od glosnika... na niego uwazal i ciol w niewiedzy 2
Teraz sobie wyobrazcie jak ta rozmowa wygladala ze malo bym sie z bratem nie pobil:D
Spox polozyl za darmo plytki i jeszcze bym sie z nim pobil:DMelepeta - Śro 30 Maj, 2007 13:17 to ja wam pokaze wpadke mojego kumpla to się nazywa wpadka niemiec prawa jazdy i zapiep szac CBR 1000 cm ...
Melepet to raczej żałosne jest, 2 tygodnie temu mój znajomy zginął jadąc na Kawasaki Ninja ZX10R jako posażer, w szlifie udeżył głową w hydrant... kierujący też nie miał prawka.
Jeździć na motorze każdy potrafi, gorzej, jeśli ma np. wykonać szlif przed pojazdem żeby się szybko zatrzymać a nie wie jak wykonać ten manewr...
sry za o/tritarded l. - Śro 30 Maj, 2007 17:26 to sie nazywa dobor naturalny.nappy - Śro 30 Maj, 2007 22:05 @Vtx^^ no nie wiem, zginął niewinny chłopak przez głupotę tego prowadzącego. Dobór naturalny wyeliminował by tego który kierował.psychic - Czw 31 Maj, 2007 01:59 chyba jak wsiadal to wiedzial z kim jedzie:> a tak ogolnie to wieksze szanse przezycia ma kierowca na motorze