To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o ADMINA || RadukE

Sinecod - Czw 06 Lip, 2006 17:03

Sinecod mowi Tak
ritarded l. - Czw 06 Lip, 2006 17:37

HeSS napisał/a:
oj oj oj to moze sobie swoj wlasy temat stworzymy co Vortex:D:D no wiesz kogo ja teraz na bydzi nie zabije to uwazaja ze ja mam skill exe wiec wiesz ale i tak to nie zmienia faktu ze nieraz teraz potrafisz przygadac na servie:D

primo, nie wiem po co to wypominasz ja nie prosze o admina. nie twierdze ze grasz na wh bo pewnie nie widzac roznice. ale zwracam uwage na twoja hipokryzje - ty wszystko cacy itp :)

mOrb - Czw 06 Lip, 2006 17:41

:wow: To jest prośba Raduke o adma....przenieście swoją kłótnię na gg albo gdzieś tam. :*
psychic - Czw 06 Lip, 2006 17:44

na TAK.
m!ke - Czw 06 Lip, 2006 18:13

ja tez jestem na TAK :cfaniak:
$w!ezak - Czw 06 Lip, 2006 19:07

na serwie zachodzujesz sie w porządku nie mam do Ciebie zadnego ale ;) TAK
lnk - Czw 06 Lip, 2006 23:22

VorteX^^ napisał/a:
jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.

Pierwszy raz sie z toba zgodze...

z kolesiem nawet nie rozmawiam a pisze co chwila "japa"(sroda>wieczor)

czyzby masz nick 7 ?

; d

na nie

ritarded l. - Czw 06 Lip, 2006 23:29

lnk napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.

Pierwszy raz sie z toba zgodze...

z kolesiem nawet nie rozmawiam a pisze co chwila "japa"(sroda>wieczor)

czyzby masz nick 7 ?

; d

na nie

zrobilem sobie screenshota i wieszam nad lozkiem :hahaha:

RadukE - Czw 06 Lip, 2006 23:56

no sory ... kilku adminow jak i graczy tak sie wyrazalo na bydzi wiec chyba to nie jest obrazliwe ?? z domu tego nei wynioslem tylko nauczylem sie tutaj :banan: nigdy nikt za to kicka nie dostal a nawet upomnienia :crazy: nie rozumiem z czego wielkie halo robisz ?? nie bede pisal kto ale sie zdarzalo ...
mOrb - Pią 07 Lip, 2006 00:12

"japa" hmmmm...... faktycznie nie do przyjecia....obrazliwe, chamskie, niemoralne, deprawujące, szkodliwe, zaraźliwe, aspołeczne, heretyczne, niezjadliwe, szkaradne, złe, nagminne......olaboga....ale wiecie co Ink i Vortex?? Sami wiecie że nie macie czystego sumienia, sami wiecie, że jest to normą na serverach, staracie się tylko i wyłącznie wynaleźć jakiś pretekst do prowokacji. Każdy co inteligentniejszy to zauważy....nie ośmieszajcie się takimi bezpodstawnymi jakże "obelgami" tylko zacznijcie myśleć o serverze a nie o sobie ....tyle. :wow: