To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // PoteC

teczufka - Pon 10 Lip, 2006 13:32

Rodziny adminow maja tak samo jak rodziny kierowcow MZK ;-) Moga grac za darmo w dowolnym wieku ;>
Nadal jestem na NIE

PleB_S_E - Pon 10 Lip, 2006 13:33

Zal czytac te glupoty Potec gra/gral? to 100 razy dluzej od was a tu nagle wszyscy pro admini ktorzy szpanuja kickami i banami od 2 miechow pisza NIE i jakies buraczane teksty hmmmmmm zal jestes beznadziejni .<z wylaczeniam ciastka bo o niego czuje jakas sympatje xD nie jestem pedlalem!!>pzdr
teczufka - Pon 10 Lip, 2006 13:43

To prosba o admina, od czatowania masz shoutbox, "a twoje 2 miesiace" to jakies 'ale' do Swiezego? Tylko on ma admina od 2 miesiecy. Pol roku czy rok to kupa czasu a nie wiadomo jak ktos sie zmienil. Nie znasz czlowieka po takim czasie; moze lata na cheatach, moze bluzga ludzi za zabicie. Kicki i bany przewaznie nie leca bez powodu a jak juz leca to jest dzial od "naprostowywania" adminow.
WEGier - Pon 10 Lip, 2006 14:32

PleB_S_E napisał/a:
Zal czytac te glupoty Potec gra/gral? to 100 razy dluzej od was a tu nagle wszyscy pro admini ktorzy szpanuja kickami i banami od 2 miechow pisza NIE i jakies buraczane teksty hmmmmmm zal jestes beznadziejni .<z wylaczeniam ciastka bo o niego czuje jakas sympatje xD nie jestem pedlalem!!>pzdr

BSE masz jakieś problemy z tym kto ile grał? Czy w ogóle to coś zmienia/znaczy? Co do $wiezego to znam go od prawie roku z serwa, prośbę złożył chyba nawet w tym samym czasie co kodik (który też grał tutaj 100razy dłużej od nas) a jakoś ludzie wybrali go razem z Solidem na @ i jakoś chyba nie żałujemy, bo się b. dobrze sprawuje, a jak masz zastrzeżenia to napisz je w skargach (bez obawy o konfidentowanie bydziowe :cfaniak: ludzie rzucający takimi hasłami za bardzo nie znają tego słowa znaczenia albo dalej mają okres młodzieżowego buntu - ale to kiedy indziej). A tak w ogóle - to kiedy te buraczane teksty spotykasz? Gram w miarę często i nie spotkałem się z żadnymi krzywymi tekstami od adminów, .... zresztą nie ważne
co do tematu - jestem tylko dlatego na NIE, że nie pamiętam zachowania Poteca, pamiętam że grał ale nie zachowało mi się w pamięci jakieś szczególne zachowania ... poczekamy - zobaczymy (nie raz się zdarzało, że starający się o @ przed prośbą stawał się potulny jak baranek a po odrzuceniu prośby ładnie jedzie z żalowaniem, japowaniem i innym wieśniactwem)

Dzejms - Pon 10 Lip, 2006 14:35

ciasteczkowy napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
NIE - za młody. :faja:

A Akira to co za stary :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Za stary to ja jestem. :faja:

PleB_S_E
Cytat:

Rozumiem, że jestem beznadziejny pisząc buraczane teksty? :faja:

Anvi - Pon 10 Lip, 2006 14:39

Jak cala reszta na NIE
potek - Pon 10 Lip, 2006 15:21

VorteX^^ napisał/a:
hahaha na nie oczywiscie sadzisz ze jak pol roku nie grales to cie wszyscy pokochamy wraz z piszczeniem?

imo powinno sie dac minimum wieku na @ b1 17 lat ~~

vortex jak ostatnio pisałem prośbe o adma to byłeś na tak :P to dlaczego teraz na nie

http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=3905

PleB_S_E - Pon 10 Lip, 2006 15:24

CZlowieku wez sie oganij nie mam zastrzezen do nikogo i nie sugeruj mi tu ze jestem jakims konfidentem i tyle . :E
WEGier - Pon 10 Lip, 2006 15:31

PleB_S_E napisał/a:
CZlowieku wez sie oganij nie mam zastrzezen do nikogo i nie sugeruj mi tu ze jestem jakims konfidentem i tyle . :E

zwariowałeś, jaki konfident !! Sorry jeżeli źle zrozumiałeś, miałem na myśli że jeżeli napiszesz skargę to nie jest konfidenstwo. Nie zamierzam rozpętywać wojny, tylko mnie wkurzyło z tym dowalaniem do adminów i jakieś buraczenie (jakieś przykłady - to pokaż, nieczytałem ostatnio żadnych skarg) - jak nie masz zastrzeżeń to co znaczy twój post wyżej?

PS do modka - proszę nie kasować tych wypowiedzi - ewentualnie proszę je prznieść gdzie indziej

YekyL - Pon 10 Lip, 2006 15:36

A ja jestem na tak