CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaz swojego " drapiezce" !!!
potek - Nie 18 Mar, 2007 16:47 wiesz że za kopiowaniu uszu do wiezienia możesz i¶ć + psu daj jesc bo żebra mu wychodz± Aqq - Nie 18 Mar, 2007 16:51 wtedy kiedy były ¶cinane nie było zakazu pozatym przygotowywana była do zawodów Puma - Pon 21 Sty, 2008 12:20 http://img246.imageshack....dsc00173jt9.jpgmleCyk - Pon 21 Sty, 2008 17:46 oto moj drapiezca o jakze orginalnym imieniu..Mrucia co do jej "charakterku" to siatkarz moze sie wypowiedziec bo jak dla mnie to najslodszy stworek na swiecie
oto moj drapiezca o jakze orginalnym imieniu..Mrucia co do jej "charakterku" to siatkarz moze sie wypowiedziec bo jak dla mnie to najslodszy stworek na swiecie
i jescze mnie tym kotem na forum meczy... no nieeeee hahaha... kot jest straszny.. wszystko drapie gryzie itp... bestia z krwi i kosci (ale ja zawsze mam pod reka gazete hyhy)adaxdk - Pon 21 Sty, 2008 17:56 To jest terrorysta mojej chadzjędy ^^ chodzi, zostawia sier¶ć, udaje że nie słyszy i wyjada najlepsze k±ski z lodówki. Normalnie jak go nie lubić ?!
Ulubione zajęcie Akserka ^^
Akserek "uwielbia" sprz±tanie.
Obiera różne cele zasier¶cienia wyrka, tutaj akurak okupuje moje
Ale jak go zgonic ?! nie miałem serca ^^
Chociaż sier¶ciuch straszny, ale jak działa na dziewczyny ritarded l. - Pon 21 Sty, 2008 17:59 adaxdk - Pon 21 Sty, 2008 18:00 Kiedy¶ miałem też kota ...