CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Znasz sie na "cziterach" ? zajrzyj.
BABCIA - Śro 19 Lip, 2006 21:19 fartem bym tego raczej nie nazwałbbl` - Śro 19 Lip, 2006 21:47 zrob screeny na whsiatkarz - Śro 19 Lip, 2006 23:37 baba do perfekcji opanowala rysowanie strzalek w paint'cie rotfl (sorki za OT, ale musialem )mOrb - Czw 20 Lip, 2006 08:03 Chciałem się wypowiedzieć a propos fejka. Nasz unnamed to tak naprawdę stary gracz bydzi, który nie bez powodu się ukrywa, chce sobie tym zaoszczędzić niepotrzebnych kłopotów. Poznałem się z nim już jakiś czas temu i dużo razem graliśmy. On dał mi parę cennych wskazówek jak mam się kierować w swojej dalszej grze. Przeświadczał mnie też, że wiele osób posądza go o czity, ale tak nie jest, jest clear. Po prostu koleś spędza dużo czasu przed kompem, tyle. Wiem, mogę się mylić, ale ja mu zaufałem. Nic innego mi nie pozostało...przecież nie pojadę tam do niego i nie bedę sterczał mu nad kompem.
Baba......a propos Twoich beempów, sam wielokrotnie miałem takie akcje że potrafiłem wyśledzić przeciwnika i poruszać celownikiem wraz z jego tempem chodzenia i go zabić...to się nazywa wyczucie w grze.....( to jest moje zdanie, ale zaznaczam, zawsze mogę się mylić). Według mnie CLEAR.WEGier - Czw 20 Lip, 2006 09:25
M00rbiD napisał/a:
Chciałem się wypowiedzieć a propos fejka. Nasz unnamed to tak naprawdę stary gracz bydzi, który nie bez powodu się ukrywa, chce sobie tym zaoszczędzić niepotrzebnych kłopotów. Poznałem się z nim już jakiś czas temu i dużo razem graliśmy. On dał mi parę cennych wskazówek jak mam się kierować w swojej dalszej grze. Przeświadczał mnie też, że wiele osób posądza go o czity, ale tak nie jest, jest clear. Po prostu koleś spędza dużo czasu przed kompem, tyle. Wiem, mogę się mylić, ale ja mu zaufałem. Nic innego mi nie pozostało...przecież nie pojadę tam do niego i nie bedę sterczał mu nad kompem.
Baba......a propos Twoich beempów, sam wielokrotnie miałem takie akcje że potrafiłem wyśledzić przeciwnika i poruszać celownikiem wraz z jego tempem chodzenia i go zabić...to się nazywa wyczucie w grze.....( to jest moje zdanie, ale zaznaczam, zawsze mogę się mylić). Według mnie CLEAR.
czyżby ci chodziło o roninka zerowinka? Też jest starym bydziokiem i używał nicka unnamedmOrb - Czw 20 Lip, 2006 10:02 nie nie Węgier...to nie on..ale nie pytajcie mnie kto to jest bo i tak wam nie mogę powiedzieć. Jestem napietnowany utrzymaniem tego w tajemnicy WEGier - Czw 20 Lip, 2006 10:14
M00rbiD napisał/a:
nie nie Węgier...to nie on..ale nie pytajcie mnie kto to jest bo i tak wam nie mogę powiedzieć. Jestem napietnowany utrzymaniem tego w tajemnicy
mów tu i teraz bo naśle na ciebie słuchaczy radia M. i cię zlinczują beretamiAnvi - Czw 20 Lip, 2006 10:14 Dla mnie koles jest lewy, bede mial okazje, nagram mu wiecej dem.Cashreen - Czw 20 Lip, 2006 13:45 Juz chyba 10 razy ogladałem demo na WH , esp połaczone i razem i nic nie widze jedna akcja jest moze podjezana ale nazwał bym to fartem lecz nawet na boarda trzeba miec wiecej akcji podejzanych albo jedna konkretna co widac kolesiowi np.speedhacka,aima jak celownik mu sie rusza itp !! Nie wiem co wy tam widzicie ale koles JEST 100% Clear jakbys umiał to wiecej demek nagraj albo jedno dłuzsze i wtedy mozna oceniac !!fejku - Czw 20 Lip, 2006 14:43 albo ja ci Anvi po prostu nagram jakies "lewe" dla ciebie akcje i ci dam... jestem CLEAR, nigdy nie używałem żadnych gównianych dopalaczy, nie używam i używać nie mam zamiaru... Do twoich niektórych akcji też można sie przyczepić ale czy ty masz haxy ? wątpie raz ci idzie lepiej raz gorzej ogarnij sie człowieku. Pozdro