To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - pro¶ba o admina // WEGier

Dzejms - Czw 27 Lip, 2006 21:06

nappy napisał/a:
Tak, ale jak dostanie to znaczy, ze jednak miejsca dla adminow sa... ;) A mowili cos innego ^^

Nappy! Nie zawsze człowiek mówi to co my¶li. A co trójca my¶lała odmawiaj±c Tobie niestety pewnie się nie dowiemy.
Druga sprawa to Wegier na pewno jest mniej kontrowersyjny niż Ty (nie umniejszaj±c Twoich zasług dla serwera), więc jego będę bardziej wspierał niż Ciebie dawkowaniem kolacji dla jednego z członków ¶więtej trójcy. :]

Moras - Czw 27 Lip, 2006 21:16

Jezeli tylko ma chęci to czemu nie.. :lol:
KankerNooB - Czw 27 Lip, 2006 23:08

medalik TAK
ROSOMAK - Pi± 28 Lip, 2006 07:45

Oczywiscie na tak !! !No madziarku mam nadzieje ze sie dobrze spiszesz :)
WEGier - Pi± 28 Lip, 2006 08:06

nie chciałem spamować we własnym po¶cie ale już nie wytrzymałem i popu¶ciłem ... NIE MA ŻADNYCH UKŁADÓW, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE ... jest to zwykła pro¶ba, nie dostałem żadnych pleców, nie ma koleszkowania. Ludzie kochani, nie zamierzam tu wprowadzać żadnych konfliktów, po prostu uważam, że czuje się na siłach aby zostać adminem - szanuje każd± opinie ale nie zdzierże podejrzeń o układy - tu nie kaczorowo town

PS dziękuje wszystkim za poparcie, po prostu mi aż mi (cenzura) miło :wstydni¶:

Moras - Pi± 28 Lip, 2006 08:13

WEGier napisał/a:
NIE MA ŻADNYCH UKŁADÓW, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE ... jest to zwykła pro¶ba, nie dostałem żadnych pleców, nie ma koleszkowania.

WEGier napisał/a:
PS przy odpowiedziach na tak, proszę podawać numer konta

:wow:

Wysłałem numer konta i ciagle nic nie wpłyneło !! Jezeli do wieczora sytuacja sie
nie zmieni, to zmieniam swoj głos :D :D !!

bbl` - Pi± 28 Lip, 2006 08:40

Tak.
WEGier - Pi± 28 Lip, 2006 08:41

Moras napisał/a:
WEGier napisał/a:
NIE MA ŻADNYCH UKŁADÓW, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE ... jest to zwykła pro¶ba, nie dostałem żadnych pleców, nie ma koleszkowania.

WEGier napisał/a:
PS przy odpowiedziach na tak, proszę podawać numer konta

:wow:

Wysłałem numer konta i ciagle nic nie wpłyneło !! Jezeli do wieczora sytuacja sie
nie zmieni, to zmieniam swoj głos :D :D !!

cicho mora¶ :wstydni¶: zaraz ci wy¶le, zreszt± zapytaj się nowika, że zawsze jak obiecuje to wpłacam :hahaha:

PS dobra koniec O/T :P

mARV - Pi± 28 Lip, 2006 11:09
Temat postu: TAK
Za skilla nie, ale jako ze admin nie musi byc pro ogarniaczem jako gracz popieram jego wniosek o adma (spoko koles) Więc jestem na TAK
kiciper - Sob 29 Lip, 2006 09:26

tak