CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja usuniecia de_survivor
potek - Wto 08 Sie, 2006 22:04 wywalcie ta mape ale zostawcie dusta 2002 domeztoz - Wto 08 Sie, 2006 22:56 ja glosuje na tak tylko poto zeby jakas nowa mapka wlazla do MCHeSS - Śro 09 Sie, 2006 02:14 Wywalic i tak apropo moze nowa sonda na temat usuniecia de_Italy czy jakos tak MIKAS - Śro 09 Sie, 2006 10:48
HeSS napisał/a:
Wywalic i tak apropo moze nowa sonda na temat usuniecia de_Italy czy jakos tak
Niedawno dodawana a juz chcecie ja usuwac Mi sie tam italy podoba,nawet w CT Azrael - Śro 09 Sie, 2006 11:31
KankerNooB napisał/a:
aaa zapomnialem wszyscy do CT
chyba nie gracie za czesto w terro wiec nie wiecie co gracze mowia
chyba masz racje,
choć lubię tą mapę bo jest nieco inna od reszty, to tylko CT, w terro nie potrafię na niej grać.m!ke - Czw 10 Sie, 2006 22:40 NIE zostawcie ta mape ROSOMAK - Pią 11 Sie, 2006 09:13 wywalic dac de_forge a ten dust2002 tez jest lipnyBORSUK - Pią 11 Sie, 2006 12:47 Witka Zwierzaki
Przychylam sie do wiekszości - zmienić te mapke na de_forge np.
A może tak pozmieniac całego MC ? Ileż mozna w kółko macieju grac te same ? A tak jakaś odmioana na wakacje chociaż ? Potem można powrócic do starych zrytych mapek Taki wakacyjny MC - to byłoby coś MIKAS - Pią 11 Sie, 2006 13:56
BORSUK napisał/a:
Witka Zwierzaki
Przychylam sie do wiekszości - zmienić te mapke na de_forge np.
A może tak pozmieniac całego MC ? Ileż mozna w kółko macieju grac te same ? A tak jakaś odmioana na wakacje chociaż ? Potem można powrócic do starych zrytych mapek Taki wakacyjny MC - to byłoby coś
Calego MC na pewno nie da rady zmienic,ale jakies drobne przerobki na wakacje moznaby zrobic Popieram
Stworz topicfoXx - Pią 11 Sie, 2006 15:42 Zamieńcie de_survivor z de_forge