CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - kto się zna na Telewizorach
qBert - Śro 06 Gru, 2006 22:51 61 kilo to akurat dla mnie zaleta. W ostatnim miesiacu 3 moim sąsiadom zasuneli plazmy z domu. A ode mnie moga co najwyzej przepukline wyniesc Poza tym wbudowany subwoofer wiec dokupuje tylko 3 glosniczki wolno stojace i mam juz kino domowe, bo DVD mam a wzmacniacz calkiem calkiem jest juz wbudowany...
WEGier napisał/a:
a w moim obecnym już mnie kuchenka uwiera w bok jak ide do lodówki (;) )
Kolejna sprawa ze mi nie przeszkadzaja gabaryty bo salon ma ok. 40m2 wiec nawet nie widac ze jest duzy... nowik - Śro 06 Gru, 2006 23:22
qBert napisał/a:
61 kilo to akurat dla mnie zaleta. W ostatnim miesiacu 3 moim sąsiadom zasuneli plazmy z domu. A ode mnie moga co najwyzej przepukline wyniesc
posikalem sie ze smiechu ;D:D:D:D ale pomysl dobry .:Solid_Snake:. - Czw 07 Gru, 2006 00:04
qBert napisał/a:
a ja olałem LCD i Plazmy.
A HDTV to bedzie w Polsce za 10 lat więc wtedy pomyśle o HD (NIE HD Ready )
Konsole next-gen juz są (x360 i ps3)
n-tv juz jest
za 10 lat to poprostu bedzie standard tak jak dzisiaj zwykle tv. Ja napewno tyle czasu czekac nie bede Zbieram juz kase od dobrych kilku miecha qBert - Czw 07 Gru, 2006 23:38
.:Solid_Snake:. napisał/a:
n-tv juz jest
n-tv to syf! Mają całe 3 programy w HD... Moze Canal + da coś wiecej...
Ja napewno tyle czasu czekac nie bede Zbieram juz kase od dobrych kilku miecha
Powodzenia. Tzw. Full HD (1920x1080 chyba) najtańsze jakie widziałem do tej pory to Sharpa za 999zł (w 10 ratach 0% )ciasteczkowy - Pią 08 Gru, 2006 08:00 Qbek ale są juz w HD
Programów coraz więcej , zobacz ile jest na Astrze dodatkowo.
Ja nie narzekam puszczam sobie z kompa w 720p i śmiga pieknie do tego dzwięk w DD 5.1 i jest pięknie lalalla a Ty se siedz i możesz marzyć dalej .:Solid_Snake:. - Pią 08 Gru, 2006 16:21 roznica miedzy 720p a 1080p az tak widoczna nie jest. 1080p jest przystosowane raczej do wiekszych telewizorow... tak 40 cali i w zwyż. Dla 32 caly starcza w zupelnosci 720p.
3 baty trzeba wydac dzisiaj na zayefajnego samsunga Juz mam 66% uzbierane ;pciasteczkowy - Pią 08 Gru, 2006 17:24
roznica miedzy 720p a 1080p az tak widoczna nie jest. 1080p jest przystosowane raczej do wiekszych telewizorow... tak 40 cali i w zwyż. Dla 32 caly starcza w zupelnosci 720p.
3 baty trzeba wydac dzisiaj na zayefajnego samsunga Juz mam 66% uzbierane ;p
LUKAS LUKAS LUKAS 10 * 0 % I ŚMIGASZ
powiem tak jak kiedyś nie miałem za dużo kasy to żaden bank nie chciał mi dać pralki na kredyt bo nie miałem 1800 zł ostatnią nadzieje miałem w lukasie i poszłem ale bez przekonania , a tu zonk kredyt bez problemu w pare minut od tej pory biorę tylko w lukasie na 0% i spłacam jak najszybciej jak tylko mogę i linie kredytową teraz mam taką u nich że mógłbym sobie spokojnie auto kupić.
Oczywiście poparte to jest obecnymi zarobkami ale i tak jestem zadowolony z ich kredytu.
Powiem szczerze gdyby nie lukas nie miał bym tylu rzeczy co teraz , po prostu nie uzbierałbym
ps. nie jestem przedstawicielem tej firmy ani nic z tych rzeczy Rider - Nie 04 Lis, 2007 21:40 Joł ale żem odkopał ale musze
Poszukuje telewizorka LCD 32 cale. Szczerze nie znam sie na tym i tu moja prośba:jakie firmy wchodzą w gre, na co zwracać uwage, co jest ważne czy tego powinno być duż czy mało, macie jakieś propozycje mile widziane linki jak by wam sie chciało Acha zaznaczam że jestem laikiem tego tematu więc nie zarzucać mnie jakimiś fachowymi słówkami no chyba ża od razu je wytłumaczycie
No i mówimy tu o rozsądnej cenie do 4 tysi z góry thx ciasteczkowy - Nie 04 Lis, 2007 23:11 Samsungi z literką M w nazwie modelu.... Najlepsze matryce