CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja usunięcia cs_italy z MC
SeeeD - Pon 28 Sie, 2006 16:11 cs_italy zostaje!!!!!i juz a co do czasu to bym go zlikwidowal w0mbat - Pon 28 Sie, 2006 17:27 a ja powiem tylko tyle ze za wywaleniem italki sa jak zauwazylem te osoby ktore siedza tylko na respie terro i czekaja z kampa na tych biednych CT-kow
no i oczywiscie jestem za zostawieniem nie poto glosowalem na tak miesiac temu za dodaniem zeby teraz wywalac MIKAS - Pon 28 Sie, 2006 17:41 NIE Fajna mapka Uczulony` - Pon 28 Sie, 2006 17:51 ja zawsze gram w ct i jest kicha . czesc sie bawi czesc cos prubuje zrobic to ginie zanim wejdzie do domku bo terro tak obsiada respa ze nic nie da sie zrobicROSOMAK - Wto 29 Sie, 2006 08:09 mapka spoko i tu mozna wlasnie zagrac TP w Ct jak jest odpowiedni team - zostawic ja a statsiarstwo dalej niech siedzi w T.nie - Wto 29 Sie, 2006 10:39 moze i fajna mapka, ale czas moglby byc z 5 min mOrb - Pon 04 Wrz, 2006 19:16 No dobra mamy 16 na TAK i 20 na nie.....temat umarł....nikt nic juz nie pisze ale myślę że to wystarczy.
Chciałem zaznaczyć fakt, ze różnica między głosami jest niewielka i to musi o czymś świadczyć.
Pozostawiam decyzje S@om i myślę, że zaskoczycie nas graczy jakąś fajna i zarazem rozsądną decyzją. Pozdrawiam:Dsiatkarz - Pon 04 Wrz, 2006 19:19
M00rbiD napisał/a:
Pozostawiam decyzje S@om i myślę, że zaskoczycie nas graczy jakąś fajna i zarazem rozsądną decyzją. Pozdrawiam:D
no na bank decyzja bedzie taka ze mapka zostanie lol buzka od stefana mOrb - Pon 04 Wrz, 2006 19:24 a co z tymi głosami na nie..jest ich TYLKO o 4 mniej niż na tak. Olejesz to po prostu??? Trochę nie fair...nie uważasz? siatkarz - Pon 04 Wrz, 2006 19:25 zycie ktore zwane jest demokracja ;p lol wygrywa wiekszosc ;p