To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja usunięcia cs_italy z MC

SeeeD - Pon 28 Sie, 2006 16:11

cs_italy zostaje!!!!!i juz !! a co do czasu to bym go zlikwidowal !! :*
w0mbat - Pon 28 Sie, 2006 17:27

a ja powiem tylko tyle ze za wywaleniem italki sa jak zauwazylem te osoby ktore siedza tylko na respie terro i czekaja z kampa na tych biednych CT-kow

no i oczywiscie jestem za zostawieniem nie poto glosowalem na tak miesiac temu za dodaniem zeby teraz wywalac !! !! !!

MIKAS - Pon 28 Sie, 2006 17:41

NIE !! Fajna mapka :)
Uczulony` - Pon 28 Sie, 2006 17:51

ja zawsze gram w ct i jest kicha . czesc sie bawi czesc cos prubuje zrobic to ginie zanim wejdzie do domku bo terro tak obsiada respa ze nic nie da sie zrobic
ROSOMAK - Wto 29 Sie, 2006 08:09

mapka spoko i tu mozna wlasnie zagrac TP w Ct jak jest odpowiedni team - zostawic ja a statsiarstwo dalej niech siedzi w T.
nie - Wto 29 Sie, 2006 10:39

moze i fajna mapka, ale czas moglby byc z 5 min :crazy:
mOrb - Pon 04 Wrz, 2006 19:16

No dobra mamy 16 na TAK i 20 na nie.....temat umarł....nikt nic juz nie pisze ale myślę że to wystarczy.

Chciałem zaznaczyć fakt, ze różnica między głosami jest niewielka i to musi o czymś świadczyć.

Pozostawiam decyzje S@om i myślę, że zaskoczycie nas graczy jakąś fajna i zarazem rozsądną decyzją. Pozdrawiam:D

siatkarz - Pon 04 Wrz, 2006 19:19

M00rbiD napisał/a:

Pozostawiam decyzje S@om i myślę, że zaskoczycie nas graczy jakąś fajna i zarazem rozsądną decyzją. Pozdrawiam:D

no na bank decyzja bedzie taka ze mapka zostanie :] lol :* buzka od stefana ;)

mOrb - Pon 04 Wrz, 2006 19:24

a co z tymi głosami na nie..jest ich TYLKO o 4 mniej niż na tak. Olejesz to po prostu??? Trochę nie fair...nie uważasz? :[
siatkarz - Pon 04 Wrz, 2006 19:25

zycie ktore zwane jest demokracja ;p lol wygrywa wiekszosc ;p